ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν τα κατάφερε στην Τρίπολη η Λαμία!(pics)

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague Υποδομών Κ19, ο ΠΑΣ Λαμία έπαιξε εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague Υποδομών Κ19, ο ΠΑΣ Λαμία έπαιξε εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Την ήττα με 2-0 σκορ γνώρισε η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στις Βοηθητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, με τους γηπεδούχους να φεύγουν με το τρίποντο απο το γήπεδο.

Θυμίζουμε πως μετά από 8 αγωνιστικές, η ομάδα της Φθιώτιδας δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης…

Το φιλμ του αγώνα:

Οι κιτρινομπλέ ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζίμα στο 23′, το οποίο είχε κερδίσει ο Αστέρας για αντικανόνικό μαρκάρισμα του Μούγιου μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη δύο ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο με τον σκόρερ τους για να πετύχουν δεύτερο γκολ. Στο 31′ στο απευθείας σουτ του Τζίμα μετά από σέντρα του Κάρδαρη, με την μπάλα να φύγει λίγο πάνω από το δοκάρι και στο 44′, όταν στην προβολή που επιχείρησε η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της Λαμίας.

Ο Αστέρας είχε ένα άστοχο σουτ του Μιχόπουλου στο 51′ από πλεονεκτική θέση, αλλά βρήκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο το 2-0 με ωραίο πλασέ του Ali Baba στο 56′. Οι κιτρινομπλέ διαχειρίστηκαν το αποτέλεσμα, είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ

Διαβάστε επίσης

Back to top button