Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Μια δυάδα και μια πιθανή ισοπαλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com απο από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com απο από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στις 17:00 στην Segunda Division στην Ισπανία Ράγιο Βαγιεκάνο – Πονφεραντίνα. Οι γηπεδούχοι αρχίζουν και δείχνουν σημάδια ότι κάνουν κάποια βήματα προς την σωστή κατεύθυνση, τουλάχιστον ότι αφορά το θέμα της συγκομιδής βαθμών. Η Πονφεραντίνα έδειξε από νωρίς ότι δεν θέλει να κινδυνεύσει φέτος και ότι ο στόχος είναι μια γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Η Ράγιο βρίσκεται 5η πλέον ισοβαθμώντας με την Σαραγόσα και την Ουέσκα με 19 βαθμούς. Και οι δυο ομάδες έχουν επιθετική φιλοσοφία με την Ράγιο να έχει συντελεστή τερμάτων 20-14 και την Πονφεραντίνα 16-14. Επιλογή στο g/g σε απόδοση 1.90.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 18:30 στην Γαλλία και το Σαμπιονά Λίλ – Μπορντό. Οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 7η και 6η θέση αντίστοιχα με τους ίδιους βαθμούς σε 10 παιχνίδια 15. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ισοπαλία με την Βαλένθια για το Champions League και έχουν 6/7 goal/goal στα 7 τελευταία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η Μπορντό από την άλλη έχει φέρει 6/10 στο Σαμπιονά. Επιλογή το X2 στο 2.05 γιατί πιθανόν η Λίλ να βγάλει κούραση από το μεσοβδόμαδο με την Βαλένθια.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 22:30 στην Πορτογαλία Μορεϊρένσε – Μποαβίστα. Οι γηπεδούχοι πέρασαν στην επόμενη φάση του Taca de Portugal ενώ η Μποαβίστα αποκλείστηκε απο την Τσάβες στην παράταση. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα με Τοντέλα, Ζίλ Βιθέντε και Σπόρτίνγκ. Η Μορεϊρένσε βρίσκεται στην 12η θέση με 7 βαθμούς σε 7 παιχνίδια, ενώ η Μποαβίστα είναι 8η με 11 βαθμούς σε 7 παιχνίδια. Οι δύο ομάδες δεν έχουν εύκολο το γκολ αλλά και αμυντικά είναι αρκετά σφιχτές. Η Μορειρένσε έχει συντελεστή στα γκολ 7-9 ενώ η Μποαβίστα 6-4. Επιλογή στην ισοπαλία σε μόνο αποδεκτό σε απόδοση 3.00 μιας και η Μποαβιστα κουβαλάει απογοήτευση από τον αποκλεισμό του κυπέλλου και για την Μορειρένσε θα είναι ένας ακόμη πολύτιμος βαθμός στο κυνήγι της σωτηρίας.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΥΑΔΑ

17:00 | Ράγιο Βαγιεκάνο – Πονφεραντίνα

g/g (1.90)

18:30 | Λίλ – Μπορντό

Χ2 (2.05)

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

22:30 | Μορεϊρένσε – Μποαβίστα

Χ (3.00)

Διαβάστε επίσης

Back to top button