ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τρίπολη vs Λαμία: Η προϊστορία ευνοεί τους «κυανόλευκους»!(pics+vids)

Ο αγώνας της Τρίπολης ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΣ Λαμία πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα.

Ο αγώνας της Τρίπολης ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΣ Λαμία πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στις 28 Οκτωβρίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη προϊστορία κυρίως στις μικρότερες κατηγορίες, παρόλο αυτά σήμερα θα θυμηθούμε τους αγώνες της SuperLeague 1.

Ξεκινάμε λοιπόν…

 

SuperLeague 2017-2018

3η αγωνιστική

9 Σεπτεμβρίου 2017

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την SuperLeague 1 πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2017, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και εκείνο το ματς αποτελεί σταθμός για την ομάδα της Λαμίας!

Τότε, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο ΠΑΣ του Μπάμπη Τεννέ πήρε το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα και την πρώτη του νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ καθώς κέρδισε με 1-3 τους Τριπολιτσιώτες.

Τα γκολ τότε είχαν πετύχει ο Σουλεϊμάν Όμο στο 6΄, ο Φρανζίσκο Πίτι στο 25΄και ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον στο 80΄. Για την Τρίπολη μείωσε στο 89΄με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Σίλβα, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μαντιντά, Ισνάλντο, Καλτσάς, Μανιάς

ΠΑΣ Λαμία: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Κόστα Βάντερσον, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Ακόστα

 

SuperLeague 2017-2018

18η αγωνιστική

21 Ιανουαρίου 2018

Στον επαναληπτικό αγώνα εκείνος της σεζόν, η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης ταξίδεψε στη Λαμία με σκοπό να πάρει ρεβάνς από τον ΠΑΣ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά για την ομάδα της Τρίπολης και μόλις στο 28΄η φιλοξενούμενη ομάδα έφτασε κοντά στο γκολ με τον Κυριακόπουλο να έχει δοκάρι.

Στο δοκάρι του αριστερού μπακ (ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα της Λαμίας) του Αστέρα, απάντησε ο Εβγκέν Μπούντνικ για τον ΠΑΣ, στο 62΄της αναμέτρησης.

Το γκολ δεν ήρθε σε εκείνο το λεπτό για την ομάδα της Φθιώτιδας, αλλά τελικά ήρθε δέκα λεπτά αργότερα. Στο 72΄ο Αλέξανδρος Καραγιάννης φεύγει στην κόντρα και με πλασέ κερδίζει τον Αθανασιάδη, γράφοντας το τελικό 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Όμο, Ορτέγκα, Μπλάζιτς, Πίτι, Κόστα Βάντερσον, Μπούντνικ.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Τόνσο, Ντουντού, Ισνάλντο, Μανιάς

 

SuperLeague 2018-2019

10η αγωνιστική

11 Νοεμβρίου 2018

Και περνάμε στα περσινά παιχνίδια των δύο ομάδων. Το πρώτο παιχνίδι έγινε για την 10η αγωνιστική της SuperLeague 1 και πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την γηπεδούχο ομάδα, μιας και μόλις στο 30΄ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και αποχώρησε από το γήπεδο.

Παρόλο αυτά και μετά από τέσσερα λεπτά περίπου, ο Ελίν Δημούτσος είχε δοκάρι χάνοντας τεράστια ευκαιρία για να δώσει μία ακόμη νίκη στην ομάδα της Λαμίας επί του Αστέρα.

Το παιχνίδι δεν είχε κάτι άλλο να μας παρουσιάσει και λίγο πριν το τέλος, η Τρίπολη έμεινε και αυτή με δέκα παίκτες, μιας και ο Πασαλίδης αποβλήθηκε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος, Δημούτσος, Σκόνδρας, Επστάιν, Βάντερσον Σκαρντοβέλι

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Κυριακόπουλος, Τόνσο, Μανιάς, Ιγκλέσιας, Καλτσάς

 

SuperLeague 2018-2019

25η αγωνιστική

16 Μαρτίου 2019

Τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων, ήταν τον Μάρτιο του 2019 για την 25η αγωνιστική της SuperLeague και πραγματοποιήθηκε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι δύο ομάδες επί της ουσίας εξουδετέρωσαν η μία την άλλη και το τελικό αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το 0-0.

Έτσι, συνεχίστηκε η καλή παράδοση του ΠΑΣ Λαμία στα παιχνίδια με τον Αστέρα, με την ομάδα της Τρίπολης να μην έχει κερδίσει την ομάδα της Φθιώτιδας στα παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μάρκ Φερνάντεζ, Καλτσάς, Μανιάς

ΠΑΣ Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος, Τομάς, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπλάζιτς

Διαβάστε επίσης

Back to top button