ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βαλιός: «Ανυπομονώ να παίξω ξανά στο ΔΑΚ Λαμίας»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία και νυν του Αιολικού, Στρατής Βαλιός, σχολίασε την αναμέτρηση της ομάδας του με τους «κυανόλευκους» στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία και νυν του Αιολικού, Στρατής Βαλιός, σχολίασε την αναμέτρηση της ομάδας του με τους «κυανόλευκους» στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

H Λαμία την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά τις υποχρεώσεις της και για το θεσμό του Κυπέλλου εκεί όπου το έργο της θεωρητικά θα είναι εύκολο, στη πράξη όμως θα φανεί, αφού ο Αιολικός έχει κάνει ήδη δύο εκπλήξεις με δύο ομάδες ανώτερων κατηγοριών και θα δοκιμάσει να κάνει και την τρίτη.

Οι κυανόλευκοι της Μυτιλήνης που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική κατηγορία απέκλεισαν στη 3η φάση τη Νίκη Βόλου, ομάδα της Football League, όντας φυσικά αουτσάιντερ του ζευγαριού. Και πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε ο επικός αποκλεισμός και του Απόλλων Σμύρνης , ομάδα της Super League 2 , για να προστεθεί στο βιβλίο της ιστορίας των Μυτηλινιών οι οποίοι πλέον ετοιμάζονται να υποδεχθούν την Λαμία σε “ένα ματς γιορτή”.

Και λέμε ένα ματς γιορτή, γιατί αυτή ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Στρατή Βαλιού, ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία της Λαμίας, την άνοδο στην Super League και πλέον αγωνίζεται στην ομάδα του νησιού του…

To lamiaragate3.gr μίλησε με τον Στρατή Βαλιό, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο της Λαμίας, μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του Αιολικού στο θεσμό του Κυπέλλου, ενώ τόνισε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί και πάλι στο ΔΑΚ.

17862551_1584308644932760_3504060597695697375_n

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο lamiaragate3.gr o Στρατής Βαλλιός:Για τη πορεία της ομάδας στο Κύπελλο: «Είμαστε η μοναδική ερασιτεχνική ομάδα που βρισκόμαστε στην 5η φάση και παίζαμε συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή – Τετάρτη. Τα παιχνίδια με Νίκη Βόλου και Απόλλων Σμύρνης ήταν πολύ δύσκολα για εμάς γιατί υπήρχε συσσωρευμένη κόπωση αλλά όλα τα παιδιά έχουν καταφέρει να σταθούν επάξια μέχρι στιγμής. Με τη Νίκη ήταν η πρώτη μεγάλη πρόκριση σε ένα δύσκολο παιχνίδι και με τον Απόλλωνα Σμύρνης ακόμη μεγαλύτερη γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία κατά τη γνώμη έχει τις περισσότερε πιθανότητες για άνοδο στη Super League. Tα παιχνίδια αυτά ξύπνησαν μνήμες από την ιστορία του Αιολικού και πιστεύω ότι άξιζε σε όλους μας. Και σε εμάς σαν ομάδα, αλλά και στο κόσμο ο οποίος έχει ανάγκη από τέτοιες επιτυχίες.»

Για τα παιχνίδια με τη Λαμία: «Για εμάς θα είναι δύο παιχνίδια- γιορτή. Μεγάλη εμπειρία για όλα τα παιδιά. Ξεκάθαρο φαβορί είναι η Λαμία αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε αυτά τα δύο παιχνίδια. Άλλωστε είναι δυο ματς που δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε.»

Για την παρουσία του στην ομάδα μας: «Ήταν μια ονειρική χρονιά εκείνη με τη Λαμία. Έχω πολλούς φίλους στη Λαμία τους οποίους ανυπομονώ να ξαναδώ. Η πιο έντονη στιγμή μου στην ομάδα ήταν φυσικά η ισοπαλία με τον Άρη, που σήμανε και μαθηματικά την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Παρακολουθώ την πορεία της Λαμίας και εύχομαι σύντομα να βρει το δρόμο της και να σώσει τη κατηγορία γιατί πρόκειται για μια υγιή ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω στο ΔΑΚ.»

Για τους στόχους του Αιολικού: «Φυσικά στόχος για εμάς είναι η γρήγορη παραμονή στη κατηγορία και μια καλή πορεία. Ότι καλύτερο έρθει, είναι καλοδεχούμενο.»

Διαβάστε επίσης

Back to top button