ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Το πρώτο αναπηρικό αμαξίδιο δώρισε ο σύλλογος SOS kids Λάμψη στη Λίνδο της Ρόδου!(pics)

Το Πρώτο αναπηρικό αμαξίδιο που αποκτήθηκε χάρη στη συλλογή πλαστικών καπακιών Δώρισε ο σύλλογος sos kids ΛΑΜΨΗ στην ΛΙΝΔΟ της ΡΟΔΟΥ.

Το Πρώτο αναπηρικό αμαξίδιο που αποκτήθηκε χάρη στη συλλογή πλαστικών καπακιών Δώρισε ο σύλλογος sos kids ΛΑΜΨΗ στην ΛΙΝΔΟ της ΡΟΔΟΥ.

Μέσα σε δύο χρόνια συμπληρώθηκαν ο ένας τόνος καπάκια, που απαιτείται για να ανταλλαχθούν με ένα αναπηρικό αμαξίδιο, από τον φορέα που τα ανακυκλώνει.Τα καπάκια συλλέχθηκαν από σημεία που έχει τοποθετήσει stad ο σύλλογος και από τα μέλη του ανά την Ελλάδα.

betatzhs

Σε συνεργασία με των Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ Στερεάς Ελλάδας «ΜΑΛΙΑΚΟΣ» και τον κ. Δημήτρη Καλαμάτα μεταφέρθηκαν σε αποθήκη του Δήμου Λαμιέων και στη συνέχεια, όταν ομάδα εθελοντών έκρινε πως ο νέος φίλος χρειάζετε το αμαξίδιο στήθηκε ένας κρίκος μεταφοράς από την Λαμία για Ρόδο, το παρέλαβε η ομάδα εθελοντών οι οποίοι δημιούργησαν αυτό το πρόγραμμα, και το παρέδωσαν στον Βασίλη.

Ευχαριστούμε θερμά την ΚΙΦΑ Λαμίας και τις Μεταφορές Ρόδου για την δωρεάν μεταφορά του αμαξιδίου.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται δυναμικά.
Όσο περνάει ο καιρός λειτουργεί όλο και καλύτερα, αφού περισσότερος κόσμος το μαθαίνει και μας φέρνει καπάκια. Υπολογίζουμε ότι το δεύτερο καροτσάκι θα το πάρουμε σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λάμψης
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το έργο του Συλλόγου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.soskids.org.gr/και ακολουθήστε μας στο Facebook και Twitter η στο instagram

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης

Close
Back to top button
Close