Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Επιστροφή στο “Τρίξι”

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Τρίτη με παιχνίδια κυπέλλων και κάποιες εμβόλιμες αγωνιστικές. Σαν αρχή αποφεύγω τα κύπελλα θεωρώντας ότι είναι ξεκάθαρα επίφοβα όσον άφορα τον στοιχηματισμό μιας και είναι καλή ευκαιρία για αλλαγές και πειράματα από τους προπονητές. Ας κάνουν πειράματα  αλλά όχι με την τσέπη μας. Εάν και εφ όσον και μόνο σε κρίσιμα και σημαντικά παιχνίδια, ημιτελικούς και τελικούς τότε μόνο. Τρεις επιλογές σήμερα σε ένα “Τρίξι” λοιπόν.

Στις 21:45 στην Τσάμπιονσιπ της Σκωτιας Αλόα – Νταντί. Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καλά φέτος και είναι στην προτελευταία θέση του πίνακα 9η στις 10 ομάδες με 10 βαθμούς σε 10 αγώνες. Η σημερινή της αντίπαλος Νταντί βρίσκεται 4η με 15 βαθμούς σε 10 παιχνίδια. Εκμεταλλευόμενη κυρίως την έδρα της γιατί εκτός έδρας με ρεκόρ 1-2-2 δεν πατάει καλά. Και οι δύο χρειάζονται βαθμούς. Η Αλόα έρχεται από δυο ισοπαλίες με σκορ 2-2 και η Νταντί έρχεται από νίκη απέναντι στην Έιρ και με ήττα από την Πάτρικ Θίστλ και στα δύο δέχτηκε γκολ. Με αυτό θα πάμε στο παιχνίδι με το g/g στο 1.75 μιας και η γηπεδούχος έχει 5/6 g/g και 4/6 η Νταντί.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 22:00 για την Serie A Mπρέσια – Ίντερ. Οι γηπεδούχοι ήττηθηκαν έκτος έδρας απο την ουραγό Τζένοα και τρεις μέρες αργότερα έχουν να αντιμετωπίσουν την 2η στην βαθμολογία Ιντερ. Στο παιχνίδι με την Τζένοα η Μπρέσια στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά επιθετική και μαχητική και προηγήθηκε με 1-0 στο 34΄με τον Σάντρο Τονάλι. Στο δεύτερο μέρος η Τζένοα μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει στο 66΄και να περάσει μπροστά στο 75΄και στο 79΄.

Ουσιαστικά μετά την ισοφάριση η Μπρέσια κατέρρευσε και δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Η Ίντερ μετά την μεγάλη νίκη στο Μιλάνο απέναντι στην Ντόρτμουντ με 2-0 ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της με την πολύ δυνατή φέτος Πάρμα. Λογικά παιχνίδι με γκολ επιλογή το 3-6 γκολ, στο παιχνίδι στο 1.75

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 22:15 στην La Liga στην Ισπανία Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ. Οι Καταλανοί βρίσκονται έναν βαθμό πίσω από την Γρανάδα στην δεύτερη θέση. Με 6 συνεχόμενες νίκες σε La Liga και Champions League. H Bαγιαδολίδ έρχεται από νίκη απέναντι στην Έιμπαρ στην έδρα της και από σπουδαία ισοπαλία εκτός έδρας στο Μπιλμπάο. Στα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους η Μπαρτσελόνα κέρδισε δύσκολα με 1-0 και στα τρία, εντός και έκτος.

Για την Μπαρτσελόνα θα απουσιάσουν Ντεμεπελέ, Ουμιτί, Μπούσκετς και Σέρτζι Ρομπέρτο. Ενώ οι Βαγιαδολίδ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σάντρο Ραμίρεζ ενώ υπάρχουν και τρεις αμφίβολοι που επιστρέφουν από τραυματισμούς (Σαν Εμετέριο, Αλκαράζ και Σάντζες). Δεν περιμένω κλειστό παιχνίδι μιας και η Μπαρτσελόνα ανεβαίνει πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα με ενδεχόμενη νίκη. Επιλογή το 3-5 γκολ στο παιχνίδι που καλύπτει αρκετά ενδεχόμενα και είναι στο συμπαθητικό 1.75.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΤΡΙΑΔΑ Ή ΤΡΙΞΙ

21:45 | Αλόα – Νταντί

g/g (1.75)

22:00 | Mπρέσια – Ίντερ

3-6 γκολ (1.75)

22:15 | Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ

3-5 γκολ (1.75)

Διαβάστε επίσης

Back to top button