Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΛ: Αυτές είναι οι εμφανίσεις για τη νέα σεζόν – Φωτογραφίες

Μία ιδιαίτερα χαρούμενη ημέρα ήταν η Τρίτη για την ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας! #slgr2 #ΑΕΛ #εμφανίσεις #season2021_2022

Μία ιδιαίτερα χαρούμενη ημέρα ήταν η Τρίτη για την ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας! #slgr2 #ΑΕΛ #εμφανίσεις #season2021_2022

Μία ιδιαίτερα χαρούμενη ημέρα ήταν η Τρίτη για την ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας και της νέας εταιρείας ένδυσης που θα είναι πλέον η «ACERBIS» και μάλιστα ήταν και παρών και ο αντιπρόσωπός της από την Ιταλία.

Δείτε ρεπορτάζ και φωτογραφίες από το AthleticLarissa

Η παρουσίαση της νέας φανέλας της ΠΑΕ ΑΕΛ όπως φυσικά αρμόζει και στην ιστορία της έγινε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και τα φώτα της δημοσιότητας όπως ήταν φυσικό πέσανε πάνω στους ποδοσφαιριστές, που άδραξαν την ευκαιρία φορώντας τη νέα φανέλα, να φιγουράρουν έστω για λίγο σαν μοντέλα μπροστά από τους προσκεκλημένους, οι οποίο ξεσπούσαν κάθε φορά σε έντονα χειροκροτήματα.

Είδαμε όλους τους ποδοσφαιριστές πολύ χαρούμενους και φυσικά συνειδητοποιημένους για το βάρος που έχει η φανέλα που φορούσαν και όπως μας δήλωσαν, είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο, έτσι ώστε να φέρουν και πάλι τη «βασίλισσα» στο θρόνο της.

Η βραδιά συνοδεύτηκε από πλούσιο και βασιλικό γεύμα. Από πλευράς διοίκησης ήταν οι κύριοι Χριστακόπουλος, ΚοταρέλαςΝτελόπουλος και Φωτάκης, ενώ από πλευράς τεχνικής ηγεσίας οι κύριοι Παραφέστας, ΦραντζέσκοςΚώτσιοςΖιώγαςΜαντζιώκας και Τσότσας.

Επίσης βρέθηκε και ο νέος γυμναστής για την πρώτη ομάδα ο κ. Κυριάκος Παπαδόπουλος που θα είναι μαζί με τον κ. Κώστα Μαντζιώκα.

πηγή: mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button