Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Προτιμά το Κατάρ ο Μάντζουκιτς!

Ο Μάριο Μάντζουκιτς φαίνεται πως είναι "φευγάτος" από τη Γιουβέντους και δεν αποκλείεται να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του Κατάρ και όχι σε κάποια μεγάλη.

Ο Μάριο Μάντζουκιτς φαίνεται πως είναι “φευγάτος” από τη Γιουβέντους και δεν αποκλείεται να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του Κατάρ και όχι σε κάποια μεγάλη.

O συναγωνισμός στη Γιουβέντους έχει φέρει τον Μάριο Μάντζουκιτς στο περιθώριο. Ο Κροάτης φορ κάποτε ήταν βασικό μέλος της «Μεγάλης Κυρίας». Πλέον δεν αγωνίζεται ούτε λεπτό! Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει δείξει ότι εμπιστεύεται άλλους για μπροστά.

Άλλωστε όταν εκεί βρίσκονται ονόματα όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πάουλο Ντιμπάλα και ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν τα πράγματα δεν είναι απλά δύσκολα. Είναι πολύ δύσκολα! Γι’ αυτό το λόγο και ο έμπειρος στράικερ από το περασμένο καλοκαίρι ψάχνεται να φύγει από το Τορίνο.

Θέλει να πάει κάπου αλλού. Να νιώσει και πάλι σημαντικός. Να νιώσει και πάλι την αποθέωση από το κοινό λίγο μετά από κάποιο γκολ που σημείωσε. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί φέτος στους «μπιανκονέρι». Όχι άμεσα τουλάχιστον.

Το βιογραφικό του Μάντζουκιτς θα το ζήλευαν πολλοί παίκτες. Ακόμη περισσότεροι επιθετικοί. Δεν είναι τυχαίο που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της. Δεν είναι τυχαίο που οι «κόκκινοι διάβολοι» σκέφτονται να κινηθούν για την αγορά του μέσα στον Ιανουάριο.

Ωστόσο, εκείνος έχει άλλα πλάνα κατά νου. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο Κροάτης επιθετικός σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ από τον Ιανουάριο κιόλας. Όχι γιατί ήθελε από μικρός να πάει εκεί. Αλλά  γιατί τα χρήματα που πρόκειται να του προσφέρουν είναι πάρα μα πάρα πολλά. Οπότε δεν θέλει λίγο πριν το τέλος της καριέρας του να αφήσει μία τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button