Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Σημεία απ΄την Πορτογαλία

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στις 21:45 στην Primera Liga της Πορτογαλίας Πάσος Φερείρα – Σπόρτινγκ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ισοπαλία απέναντι στην Ρίο Άβε πολύ καλό αποτέλεσμα για τα φετινά δεδομένα τους και την φετινή τους δυναμική. Και με δεδομένο την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Taca De Portugal που τους δίνει τουλάχιστον ένα ψυχολογικό boost θα πρέπει να γίνουν πιο επικίνδυνοι στην συνέχεια για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι απέναντι στην Γκιμαράες και πήραν την νίκη με 3-1 και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η Σπόρτινγκ δεν πείθει φέτος μίας και τα σκαμπανεβάσματα την απόδοση της αποτελούν τον κανόνα φέτος και όχι την εξαίρεση. Αλλά από την άλλη και η Πάσος δεν δείχνει ικανή για την έκπληξη. Συν του ότι πέρα από επιθετικό της πρόβλημα που που αντικατοπτρίζεται στα 5 μόλις τέρματα που σκόραρε φέτος μέχρι στιγμής, αμυντικά έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 14 γκολ παθητικό. Επιλογή το over 1.5 goal για την Σπόρτινγκ στο 1.90 άσχετα με το αποτέλεσμα δυο γκολ μπορεί να τα πετύχει απέναντι στην Πάσος. Επίσης η Πάσος έχει μια ροπή στις κάρτες και δη στις κόκκινες με 3 σε 8 παιχνίδια. Σε λογική Fun Bet το over 0.5 κόκκινη κάρτα στο 4.85 έχει νόημα.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 22:15 στο Πόρτο Μποαβίστα – Μπράγκα. Οι γηπεδούχοι ήρθαν ισόπαλοι με την Μορειρένσε με 1-1 σε ενα παιχνίδι που οι αντίπαλοι έπαιζαν από το 26ο λεπτό με παίχτη λιγότερο. Η Μποαβίστα οχι μόνο δεν κατάφερε να προηγηθεί αλλά δέχτηκε και γκολ στις καθυστερήσεις με πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε και πήρε την ισοπαλία με το αυτογκόλ του 27άχρονου αμυντικού Ιάγο Σάντος στο 82ο λεπτό.

Η φιλοξενούμενοι τα πηγαίνουν εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League στα δυο τελευταία πήρε την νίκη από την Σάντα Κλάρα στην έδρα της με 2-0 και εκτός έδρας στην Τουρκία με 2-1 απέναντι στην Μπεσίκτας. H προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες  στα τελευταία 5 παιχνίδια για το πρωτάθλημα μας δίνει 4/5 g/g και 2/5 over 2.5. Σε καλύτερη φάση η Μπράγκα που βρήκε ρυθμό τις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Τα παιχνίδια γενικά μεταξύ τους έχουν ένταση και κάρτες. Η Μποαβίστα με 6 ισοπαλίες σε 8 παιχνίδια και 2 νίκες συνεχίζει αήττητη προς το παρόν και βρίσκεται στην 6η θέση με 12 βαθμούς ενώ η Μπράγκα κατάφερε και ανέβηκε στην 9η θέση με 11 βαθμούς σε 8 παιχνίδια με ρεκόρ 3-2-3. Επιλογή στο g/g στο 2.05 και οι δύο είναι ικανές να σκοράρουν και θα κυνηγήσουν το παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 22:15 στο Sao Miguel στην Πόντα Ντελγκάδα Σάντα Κλάρα – Σετουμπάλ. Η Σάντα Κλάρα στην 10η θέση με 11 βαθμούς σε 8 παιχνίδια. Ενώ ή Σετουμπάλ με το ισχνό 1-5 σε συντελεστή τερμάτων στην 14η θέση με 5 ισοπαλίες και 8 βαθμούς. H Σάντα Κλάρα και αυτή κινητέ στα ίδια επίπεδα αμυντικά και επιθετικά με την Σετουμπαλ. Τα μέχρι τώρα δεδομένα των δυο ομάδων δεν δείχνουν ανοιχτό παιχνίδι. Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες σε 3 παιχνίδια, 2 περσινά και ένα το 2016 σε αγώνα κυπέλλου δείχνουν ισορροπία και under.

Oι δυο ομάδες μοιράζονται από μια νίκη με 2-0 και μια ισοπαλία χωρίς γκολ. Επιλογή σε μόνο αποδεκτό στη Ισοπαλία στο 3.30 πολύ δύσκολα σκοράρουν μέχρι στιγμής και δύσκολα δέχονται γκολ. Η μοιρασιά τις απομακρύνει ακόμα λίγο από τις τελευταίες θέσεις και πιθανόν να τις αφήσει και τις δύο ευχαριστημένες.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΥΑΔΑ

21:45 | Πάσος Φερείρα – Σπόρτινγκ

Σπόρτινγκ over 1.5 goal (1.90)

22:15 | Μποαβίστα – Μπράγκα

g/g (2.05)

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

22:15 | Σάντα Κλάρα – Σετουμπάλ

Χ (3.30)

Διαβάστε επίσης

Back to top button