Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Θέλει Λούντκβιστ ο Γιοβάνοβιτς

Ο 24χρονος Σουηδός, Ραμόν Λούντκβιστ, αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και είναι ένας από τους υποψήφιους για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο 24χρονος Σουηδός, Ραμόν Λούντκβιστ, αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και είναι ένας από τους υποψήφιους για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση τόσο ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στο 8 ή στο 10 όσο και ενός ποδοσφαιριστή που θα παίζει στα εξτρέμ.

Για την μεσαία γραμμή ο Ραμόν Λούντκβιστ φαίνεται να αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και είναι από τους παίκτες που εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Γκρόνιγκεν μέχρι το 2023, ωστόσο το τριφύλλι είναι διατεθειμένο να διαπραγματευτεί για την απόκτησή του. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να φανεί αν τελικά θα προχωρήσει και η περίπτωση του. Ο Λούντκβιστ αγωνίζεται κυρίως πίσω από τον επιθετικό αλλά μπορεί να παίξει και λίγο πιο πίσω.

Σε μικρή ηλικία βρέθηκε στην σουηδική Καλμάρ, απ΄ όπου πήρε μεταγραφή για την Αϊντχόφεν. Εκεί αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές ομάδες της ολλανδικής ομάδας ενώ με την πρώτη ομάδα έχει παίξει 6 αγώνες και έχει πετύχει ένα γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2019 πήρε μεταγραφή για την Μπρέντα, όπου έπαιξε για 6 μήνες, πραγματοποιώντας 17 εμφανίσεις και δίνοντας 5 ασίστ.

Από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι και σήμερα φοράει τη φανέλα της Γκρόνιγκεν, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Με τη συγκεκριμένη ομάδα μετράει συνολικά 48 εμφανίσεις, έχει πετύχει 8 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ. Όπως και να έχει είναι ένας παίκτης που εξετάζει το τριφύλλι αυτο το χρονικό διάστημα.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button