ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στρατής Βαλιός: Ο σέντερ μπακ που «ενώνει» Μυτιλήνη και Λαμία!(pics)

Τον Αιολικό Μυτιλήνης θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα.

Τον Αιολικό Μυτιλήνης θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα.

Σήμερα στις 17:15 ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει στο γήπεδο της Μυτιλήνης με αντίπαλο τον τοπικό Αιολικό, για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τις δύο ομάδες μπορεί να τις χωρίζουν δύο κατηγορίες, όμως τις ενώνει ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας της Μυτιλήνης ενώ στη Λαμία μπορεί να αγωνίστηκε για λίγο χρονικό διάστημα, αλλά πρόλαβε και κέρδισε τον κόσμο της ομάδας!

Ο λόγος για τον Στρατή Βαλιό, τον 30χρονο σέντερ μπακ ο οποίος έχει περάσει από τον ΠΑΣ Λαμία ενώ πλέον φοράει τη φανέλα του Αιολικού και σήμερα θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Ο Βαλιός, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Παλλεσβιακό, ενώ το 2008 πήρε μεταγραφή για την ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής, στην οποία και παρέμεινε έως το 2016.

Με την ομάδα της Καλλονής αγωνίστηκε σε 71 παιχνίδια έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ.

Τον Ιούλιο του 2016 ο ΠΑΣ Λαμία κάνει δικό του τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό, με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε σε 21 αγώνες της Football League.

Πέρυσι το καλοκαίρι, ο Αιολικός ντύνει στα χρώματά του τον έμπειρο αμυντικό και πλέον ο Βαλιός αγωνίζεται για λογαριασμό της ομάδας από τη Μυτιλήνη και σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button