Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δύο Μονά και Μία Δυάδα

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

ΣΟΥΗΔΙΑ

Στις 14:00 έχουμε την τελευταία αγωνιστική στην Σουηδία με πολλά παιχνίδια κρίσιμα κυρίως για το τίτλο και άλλα για την παραμονή. Αυτό που λέμε 90 λεπτά ένας τίτλος ή μια παραμονή. Μάλμε και Χάμαρμπι θέλουν νίκες και με μεγάλο σκορ για να ελπίζουν σε στραβοπάτημα της Τζουργκάρντεν απέναντι στην Νόρκεπίνγκ. Υπάρχει επίσης ένας τελικός παραμονής με ενδιαφέρον της Καλμάρ το Σίριους – Καλμάρ όπου οι φιλοξενούμενοι με νίκη καθαρίζουν την υπόθεση παραμονή.

Το διπλό άνοιξε στο 2.40 και έφτασε στο 1.85 οπότε δεν έχει αξία. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της αγωνιστικής Νόρκεπινγκ – Τζουργκάρντεν, η Νόρκεπινγκ θα παίξει στα ίσα λέει το Σουηδικό παρασκήνιο την Τζουργκάρτεν που την βολεύει και το Χ αλλά προτιμώ να πάω στα γκολ και το over 1.5 goal για την Τζουργκάρντεν στο 2.35. Θεωρώ πως οι φιλοξενούμενοι δεν θα παίξουν με την φωτιά (κρίνεται ο τίτλος) και θα κοιτάξουν να καθαρίσουν το παιχνίδι ακόμη και αν βρεθούν πίσω στο σκορ.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΙΣΠΑΝΙΑ

Στις 19:00 για την Segunda Division της Ισπανίας Αλκορκόν – Σανταντέρ. Οι δυο ομάδες έρχονται από ισοπαλίες, δυο οι γηπεδούχοι και τρεις οι φιλοξενούμενοι. Η νεοφώτιστη Σαντατέρ παλεύει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις τουλάχιστον παίρνει κάποιους βαθμούς από ισοπαλίες. Έχει 8 ισοπαλίες σε 13 παιχνίδια περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στην λίγκα αλλά θα χρειαστούν και νίκες για να σωθεί.

Οι γηπεδούχοι είναι αρκετά σκληροτράχηλη ομάδα και έχει ήδη καταφέρει να έχει μια μικρή διαφορά από τις τελευταίες θέσεις. Η Σαντατέρ έχει σκοράρει 14 γκολ και έχει δεχτεί 17 και η Αλκορκόν έχει δεχτεί 17 και έχει σκοράρει 17. Επιλογή στο g/g ανάμεσα στις δύο ομάδες στο 2.05.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΓΑΛΛΙΑ

Στις 21:00 στην Γαλλία και το Σαμπιονά Μέτς – Μονπελίε. Oι φιλοξενούμενοι ξεκάθαρα αδικούν τους εαυτούς τους και βρίσκονται στην 10η θέση με 15 βαθμούς σε 11 παιχνίδια. Η Μέτς είναι τελευταία με 11 βαθμούς σε 11 παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες έρχονται από παιχνίδια κυπέλλων.

Η Μονπελίε πέρασε στην επόμενη φάση ενώ η Μέτς αποκλειστικέ στην διαδικασία των πέναλτι. Η Μονπελίε έχει καλύτερο υλικό από την Μέτς που θυμίζει ομαδα της Ligue 2 πια. Η Μονπελίε από το παιχνίδι με την Μονακό που κέρδισε με 3-1 παλεύει να στρίψει και μετά την πρόκριση στο κύπελλο η Μέτς φαντάζει ιδανικός αντίπαλός. Επιλογή σε μονό αποδεκτό το 2Χ & over 1.5 στο 2.20

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 21:00 στο Τουλούζ – Λύων οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με πολλές απουσίες 9 στον αριθμό ενώ η Λύων θα παραταχθεί σχεδόν πλήρης. Οι φιλοξενούμενοι μετά την εύκολη  επικράτηση απέναντι στην Μέτς με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική ανέβηκαν στην 13η θέση και με την αλλαγή προπονητή θέλουν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.

Ευτυχώς για αυτούς η διαφορά από την δεύτερη για Νάντ είναι 6 βαθμοί αλλά υπάρχουν και 11 ομάδες ανάμεσά τους. Η Τουλούζ είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα με την Νιόρ για το κύπελλο όπου και κέρδισε με 1-2. Επιλογή στο over 1.5 goal για την Λύων στο 1.70, από το 2015 η προϊστορία ανάμεσα στις δυο ομάδες λέει 8 νίκες και 1 ισοπαλία σε 9 παιχνίδια εντός και εκτός απέναντι στην Τουλούζ και όλα με περισσότερα από 2 γκολ.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

14:00 | Νόρκεπινγκ – Τζουργκάρντεν

over 1.5 goal Τζουργκάρντεν (2.35)

21:00 | Μέτς – Μονπελίε

2Χ & over 1.5 (2.20)

ΔΥΑΔΑ

19:00 | Αλκορκόν – Σανταντέρ

g/g (2.05)

21:00 | Τουλούζ – Λύων

over 1.5 goal για την Λύων (1.70)

Διαβάστε επίσης

Back to top button