ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έδειξε τον δρόμο στους μεγάλους η Κ19!

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SuperLeague Υποδομών, ο ΠΑΣ Λαμία Κ19 υποδέχθηκε τον ΝΠΣ Βόλος.

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SuperLeague Υποδομών, ο ΠΑΣ Λαμία Κ19 υποδέχθηκε τον ΝΠΣ Βόλος.

Οι μικροί του ΠΑΣ Λαμία, έδειξαν τον δρόμο στην ανδρική ομάδα καθώς “πάτησαν” τον Βόλο για την 9η αγωνιστική της Super League Υποδομών.

Τη πρώτη νίκη του πανηγύρισε σήμερα η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία.

Οι παίκτες της Λαμίας κέρδισαν με σκορ 3-2 τον ΝΠΣ Βόλος και έδειξαν τον δρόμο στην πρώτη ομάδα, η οποία αγωνίζεται αύριο με την αντίστοιχη ομάδα.

Το ματς:

Η Λαμία μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 7′ ο Μεσουρουνης βρήκε με ωραία σέντρα τον Κουδουνά στο πίσω δοκάρι του Κραββαρίτη, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο αμυντικός του ΠΑΣ, το έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Βόλου.

Στο 7ο λεπτό η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας με τον προωθημένο Κουφουνα αφύλακτο στο ύψος της μικρής περιοχής να σουτάρει και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να διώχνει σε κόρνερ.

Ο Βόλος απάντησε στις ευκαιρίες στο 14′ με τον Κυζυρίδη από ευνοϊκή θέση να σουτάρει πάνω στον Σόμογλου.

Στο 19′ ο Οικονομικός είδε ωραία τον Βλαχομήτρο ο οποίος έφυγε στη πλάτη της Άμυνας από κανονική θέση, έκανε και το σουτ με τον Κραβαρίτη να λέει και πάλι όχι.

Στο 28ο λεπτό ο Κυζυρίδης λίγο έλειψε να βάλει το γκολ της χρονιάς για τον Βόλο αφού εκτέλεσε απευθείας κόρνερ για την ομάδα του με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Σόμογλου, ο οποίος ήλεγχε τη φάση.

Στο 35′ ο Μεσουρούνης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Κουδουνάς πήρε τη κεφάλια στο πρώτο δοκάρι με τη μπάλα να φαίνεται πως έχει περάσει τη γραμμή της εστίας πριν αποκρούσει ο Κραβαρίτης, με το διαιτητή Σκούρα να δείχνει παίζεται…

Στο 39′ ο Μπάλας βρέθηκε μόνος του μέσα στη περιοχή της Λαμίας και αριστερά, έκανε και το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Σόμογλου.

Στην επανάληψη οι κυανόλευκοι βρήκαν το γκολ όταν στο 51′ ο Βλαχομήτρος έφυγε από δεξιά, έβγαλε παράλληλη σέντρα στον Φετεινίδη ο οποίος με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.

Oι κυανόλευκοι σφράγισαν τη πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα στο 57′ με τον Βλαχομήτρο με ωραία προσπάθεια και σουτ να κάνει το 2-0 διώχνοντας μια και καλή την κακοδαιμονία και το αρνητικό σερί….

Στο 73′ ο Νικολόπουλος πέρασε στο παιχνίδι και ουσιαστικά στη δεύτερη του επαφή με τη μπάλα έγραψε το 3-0 με ωραία ατομική ενέργεια.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν τρία λεπτά αργότερα σε 3-1 με γκολ του Μπάλα από το ύψος του πέναλτι, ύστερα από σέντρα του Κυζυρίδη από αριστερά.

Η Λαμία έφτασε μια ανάσα από το 4-1 με τον Αναγνωστόπουλο σε κενή εστία να κάνει κακό σουτ και τον Διαμαντόπουλο να διώχνει με υπερένταση.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν εκ νέου σε 3-2 ένα λεπτό αργότερα με πέναλτι του Κανελλάκη με τους γηπεδούχους και πάλι με τον Αναγνωστόπουλο να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν 4ο γκολ, αφού ο μικρός, καθυστέρησε και νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το 3-2 δεν άλλαξε με τους κυανόλευκους να φτάνουν στη πρώτη τους νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Σόμογλου, Μητσόπουλος, Κουδουνάς, Δεληγιάννης, Τσώκος, Πατσάνι, Τρούμπουλος, Μεσουρουνης, Οικονομίκος, Βλαχομήτρος, Φετεινίδης

ΝΠΣ Βόλος: Κραββαρίτης, Πανταζέλος, Βλιώρας, Λογαράς, Ράκης, Κανελλάκης, Κορέλας, Οικονομίκος, Μπάλλας, Φουρίκης, Κυζιρίδης

Διαβάστε επίσης

Back to top button