Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει με το αήττητο ο Εθνικός Κομποτάδων!(pics)

Η ομάδα του Εθνικού Κομποτάδων, είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Αγρότη Λιανοκλαδίου, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική της Β΄Φθιώτιδας

Η ομάδα του Εθνικού Κομποτάδων, είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Αγρότη Λιανοκλαδίου, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική της Β΄Φθιώτιδας.

Ρεπορτάζ: Νίκος Μώκος

Την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα της Β’ Φθιώτιδας συνέχισε ο Εθνικός Κομποτάδων ο οποίος επικράτησε με 5-1 εκτός έδρας του Λιανοκλαδίου και βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς.

Η ομάδα του Χρήστου Κρέτση ευτύχισε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ και συγκεκριμένα στο 2′ όταν με τον Βούρτσα ενώ 12 λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της με τον Τριανταφύλλου με το 2-0 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μείωσαν στο 60ο λεπτό με τον Ρίζο με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Λογαρά.

Μάλιστα είχαν μια-δυο καλές στιγμές για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να κρατά το προβάδισμα για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν στη κόντρα στο 76′ και με σκορερ τον Γιαννακόπουλο έκαναν το 1-3, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή λίγα λεπτά αργότερα να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα κάνοντας το 1-4.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Τσιγαρίδας με μακρινό σουτ στο τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′.

Οι συνθέσεις:

Λιανοκλάδι: Κωνσταντίνου (36′ Παππάς) , Δάμπασης, Πανάκης (15′ Μέτα) , Ξηρομερίτης, Αντωνόπουλος (65′ Χαλβαντζής) , Γιαννόπουλος, Κιτσοπανίδης, Φράγκος (50′ Κουτσοβέλης) , Ρίζος, Θεοδώρου, Ρούσκας

Εθνικός Κομποτάδων: Λογαράς, Καρκάνης (87′ Λιάγκας) , Γουργιώτης, Βούρτσας Αλ., Ζαρκάδας, Ζάρπας, Βούρτσας Β. (60 Γιαννακόπουλος) , Τόλιας, Τριανταφύλλου, Τσιγαρίδας, Ταμπακολόγος (70′ Χαλκιάς)

Δείτε το φωτορεπορτάζ του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button