ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – ΝΠΣ Βόλος: Μικρή προϊστορία ανάμεσα στους γείτονες!(pics+vids)

Το ΠΑΣ Λαμία - ΝΠΣ Βόλος πλησιάζει και το LamiaSports συνεχίζει το δικό του pre game show της αναμέτρησης.

Το ΠΑΣ Λαμία – ΝΠΣ Βόλος πλησιάζει και το LamiaSports συνεχίζει το δικό του pre game show της αναμέτρησης.

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον ΝΠΣ Βόλος στο ΔΑΚΛ τη Δευτέρα 4/11 στις 20:00.

Ο στόχος του ΠΑΣ είναι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από 8 αγώνες και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να αλλάξει η ψυχολογία του και ο κόσμος του θα παίξει σημαντικό ρόλο. Γι΄αυτό δώστε βροντερό παρών στον αγώνα της Δευτέρας, βρεθείτε για ακόμη μία φορά δίπλα στη Λαμία που κάνει έναν μεγάλο αγώνα να παραμείνει στην κατηγορία!

Τώρα, στο πλαίσιο του pre game show του αγώνα, το LamiaSports θα σας παρουσιάσει την προϊστορία των δύο ομάδων, όπου για πρώτη φορά θα αναμετρηθούν για το πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής.

Παρόλο αυτά, στο πρόσφατο παρελθόν Λαμία και Βόλος έχουν δώσει 4 αγώνες, με τον 1 να είναι για το Κύπελλο Ελλάδος και τους άλλους 3 να είναι φιλικοί!

Πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά τους αγώνες:

ΠΑΣ Λαμία – ΝΠΣ Βόλος 1-1

8/8/2018 – Φιλικός αγώνας

Η πρώτη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων, πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2018, όταν ο Βόλος έπαιζε ακόμη στη Β΄Εθνική, ενώ ο ΠΑΣ ετοιμαζόταν για μία από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία του.

Το τελικό σκορ ήταν το 1-1!

Το 1-0 είχε κάνει ο Μπερτόλιο με πλασέ, έπειτα από την προσωπική ενέργεια του Καραγκούνη και σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου.

Το 1-1 έκανε ο Μαλακασιώτης λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με προβολή μέσα απο την μικρή περιοχή του ΠΑΣ Λαμία.

 

ΠΑΣ Λαμία – ΝΠΣ Βόλος 1-1

30/10/2019 Κύπελλο Ελλάδος – Δεύτερος γύρος

Η δεύτερη αναμέτρηση της Λαμίας με τον Βόλο ήταν στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος και στη δεύτερη φάση των ομίλων.

Η ομάδα της Λαμίας υποδέχθηκε τον Βόλο στο ΔΑΚΛ και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο με το φιλικό παιχνίδι. Το 1-0 έκανε ο Καραμάνος στο 14΄όταν ο Μπερτόλιο πίεσε ψηλά την άμυνα της ομάδας από τη Μαγνησία, ο Έλληνας σεντερ φορ «βρήκε» τον Ρούσσο μόνο του και πιεσμένο και του έκλεψε τη μπάλα για να πετύχει το γκολ που άνοιξε το σκορ.

Παρόλο αυτά, ο Ρούσσος πήρε το αίμα του πίσω όταν ο Λούκας εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο αμυντικός του Βόλου βρέθηκε μόνος του μέσα στη μεγάλη περιοχή του Μελίσσα και με κεφαλιά έκανε το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Αντέτζο (46’ Καρυπίδης), Αναστασιάδης, Οσμάν, Αντρόνιτς, Τσούκαλος (73’ Κωστίκας), Ρόμανιτς, Μαστούρ (60’ Καραγκούνης), Καραμάνος.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ρούσσος, Καρρίκι (65’ Δόρης), Δημόπουλος (86’ Κότο), Ν’ Γκουέμ, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Ουνγιαλίδης, Γκαρσία, Πίσπας (54’ Φράγκος), Μάντζης.

 

ΠΑΣ Λαμία – ΝΠΣ Βόλος 2-1

26/7/2019 Φιλικός αγώνας

Τρίτη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες και δεύτερος φιλικός αγώνας! Αυτή τη φορά ο ΠΑΣ Λαμία πήρε τη νίκη με σκορ 2-1, στον αγώνα εντός έδρας με τον Βόλο.

Σε εκείνο το παιχνίδι, ο Μυστακίδης είχε βάλει μπροστά στο σκορ τον Βόλο με δυνατό πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Λαμίας, κάνοντας το 0-1.

Λίγο αργότερα, ο Δημούτσος πέτυχε ίσως το θεαματαικότερο γκολ της καριέρας του! Ο Σάλιακας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ελίν γύρισε και με «ψαλιδάκι» έκανε το 1-1.

Θεαματικό γκολ ήταν και το δεύτερο της Λαμίας! Ο Σάλιακας, ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Γκαραβέλη και ο νεαρός δεξιός φουλ-μπακ με ωραίο σουτ έκανε το τελικό 2-1.

 

ΠΑΣ Λαμία – ΝΠΣ Βόλος 0-0

18/8/2019 Φιλικό αγώνας

Τέταρτη και τελευταία αναμέτηση ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Έναν μήνα μετά από τη φιλική νίκη της Λαμίας, ο Βόλος επέστρεψε στο ΔΑΚΛ αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κερδίσει.

Το τελικό σκορ ήταν το 0-0 με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button