Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Τρεις επιλογές στα γκολ

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Στην Νορβηγία στις 20:00 Όντ – Μιοντάλεν. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία της Ρόζενμποργκ έχουν την ευκαιρία με νίκη να πάρουν διαφορά τεσσάρων βαθμών από την Ρόζενμποργκ στη μάχη για το τρίτο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την σωτηρία τούς αλλά χρειάζονται οπωσδήποτε νίκες και τους τρεις βαθμούς σήμερα για να συνεχίσουν να ελπίζουν.

Η Μιοντάλεν έρχεται από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες. Ενώ η Όντ στα τελευταία έχει 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Είναι καλή ευκαιρία για την Όντ να ξεφύγει με 4 βαθμούς και να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία της Ρόζενμποργκ. Επιλογή στο 1Χ & OVER 2.5 στο 1.90.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΑΓΓΛΙΑ

την Αγγλία και την Τσαμπιονσιπ στις 22:00 Στόουκ- Γουέστ Μπρόμ. Οι δύο ομάδες πριν 2 χρόνια και για αρκετά χρόνια αντιμετώπιζε η μία την άλλη στην Premier League. Τα χρόνια άλλαξαν όμως και τα τελευταία δύο χρόνια παλεύουν να επανέλθουν στην μεγάλη κατηγορία. Η Γουέστ Μπρόμ έχει πιθανότητες φέτος να διεκδικήσει την άνοδο της μίας και ξεκίνησε και συνεχίζει καλά φέτος και βρίσκεται στην 3η θέση με 27 βαθμούς σε 14 παιχνίδια και με νίκη σήμερα ανεβαίνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Στόουκ έχει πολλές πιθανότητες φέτος να αλλάξει κατηγορία και αυτή αλλά να πάει στην League One. Δεν ξεκίνησε καλά συνεχίζει το ίδιο άσχημα και αν δεν βελτιωθεί πιθανότατα να υποβιβαστεί. Είναι τελευταία 24η με 8 βαθμούς σε 14 παιχνίδια. Εντός έδρας έχει 4 ήττες και 1 νίκη ενώ η Γουέστ Μπρόμ εκτός μετρά 2 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Επιλογή στο παιχνίδι το OVER 2.5 απόδοση 2.00

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Στην Πορτογαλία στις 23:00 Σετουμπάλ – Μποαβίστα. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται απο σπουδαία νίκη απέναντι στην Μπράγκα στην έδρα τους την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0. Οι γηπεδούχοι ήρθαν ισόπαλοι με την Σάντα Κλάρα εκτός έδρας και αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία μετά και το 0-0 με την Μαρίτιμο. Η Σετουμπάλ είναι 13η με 9 βαθμούς σε 9 παιχνίδια με 6 ισοπαλίες.

Ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 6η θέση με 15 βαθμούς σε 9 παιχνίδια αήττητοι με 3 νίκες και 6 ισοπαλίες. Η Σετουμπάλ δυσκολεύεται πολύ στο γκολ μιας και έχει σκοράρει μόλις 2 ενώ έχει δεχτεί 6. Η Μποαβίστα πέτυχε μέχρι στιγμής 9 γκολ ενώ έχει δεχτεί 5. Επιλογή το 2-3 GOAL στο παιχνίδι σε απόδοσή 2.10.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

OI ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΜΟΝΑ, ΤΡΙΑΔΑ Ή ΤΡΙΞΙ

20:00 Όντ – Μιοντάλεν

1Χ & OVER 2.5 (1.90)

22:00 Στόουκ- Γουέστ Μπρόμ

OVER 2.5 (2.00)

23:00 Σετουμπάλ – Μποαβίστα

2-3 GOAL (2.10)

Διαβάστε επίσης

Back to top button