Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα από το Champions League

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στις 22:00 για τον 7ο όμιλο Λυών – Μπενφίκα. Οι Γάλλοι πήραν μεγάλη βαθμολογικού χαρακτήρα νίκη απέναντι στην Τουλούζ εκτός έδρας στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Μέμφις Ντεπάι. Με αυτή την νίκη ανέβηκαν στην 10η θέση με 16 βαθμούς και δείχνουν σημάδια ανάκαμψης. Στο Champions League η Λυών είναι στην τρίτη θέση του ομίλου με 4 βαθμούς σε 3 παιχνίδια.

Τα επόμενα τρία παιχνίδια θα κρίνουν το Ευρωπαϊκό μέλλον των ομάδων και η Λυών για περάσει στην επόμενη θέση πρέπει σίγουρα να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι Πορτογάλοι βρίσκονται στην 4η θέση του ομίλου με 3 βαθμούς σε 3 παιχνίδια και θα πρέπει να κάνουν ένα εξαιρετικό δεύτερο γύρο για να έχουν ελπίδες πρόκρισης σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο.

Οι Γάλλοι ανέβηκαν ψυχολογικά με την νίκη απέναντι στην Τουλούζ στις καθυστερήσεις όμως η Μπενφίκα δεν είναι Τουλούζ. Είναι πρώτη στην Primera Liga της Πορτογαλίας με ρεκόρ 9-0-1 . Δεν είναι τόσο φαβορί η Λυών, η Μπενφίκα αν θέλει να έχει ελπίδες θα πρέπει να επαναλάβει παρόμοια εμφάνιση όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με την Λυών που το κέρδισε με 2-1. Επιλογή το 2Χ & OVER 1.5 με απόδοση 2.40 που καλύπτει ενδεχομένως και ένα πιθανό 1-1 στην αναμέτρηση.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Επίσης στις 22:00 στην Γερμανία στο Signal Iduna Park Ντόρτμουντ – Ίντερ. Στο προηγούμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες στο Μιλάνο η Ίντερ κέρδισε με 2-0 με τους γηπεδούχους να χάνουν και πέναλτι στο 82ο λεπτό. Οι Γερμανοί κέρδισαν με 3-0 στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Βόλσφμπουργκ κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Δυστυχώς χάνοντας τον Μάρκο Ρόις που μαζί με τον Μαρσέλ Σμέλτσερ θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν για τους γηπεδούχους. Οι δύο ομάδες έχουν από τέσσερις βαθμούς και από ότι φαίνεται εκτός απρόοπτου θα είναι αυτές που θα παλέψουν για την δεύτερη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση. Απο πλευράς των φιλοξενούμενων οι ΝτιΑμπρόσιο και ο Αλέξις Σάντσες θα ειναι εκτός.

Επιλογή το 1Χ & G/G σε απόδοση 2.15 υπό το φόβο ενός 1-1. Η ισοπαλία φαίνεται βολική αλλά δεν είναι για την Ντορτμούντ. Γιατί αν διεκδικήσει την δεύτερη θέση απέναντι στην Ιντερ, το 2-0 στο Μιλάνο ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για την πρόκριση.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΥΑΔΑ  Ή ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

22:00 | Λυών – Μπενφίκα

2Χ & OVER 1.5 (2.40)

22:00 | Ντόρτμουντ – Ίντερ

1Χ & G/G (2.15)

Διαβάστε επίσης

Back to top button