Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λεβαδειακός: Πρώτη προπόνηση για τους Βοιωτούς (pics)

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι παίκτες του Λεβαδειακού, με τους φίλους της ομάδας να δίνουν το παρών στο γήπεδο που από σήμερα θα ονομάζεται «Λάμπρος Κατσώνης».

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι παίκτες του Λεβαδειακού, με τους φίλους της ομάδας να δίνουν το παρών στο γήπεδο που από σήμερα θα ονομάζεται «Λάμπρος Κατσώνης».

Και πρώτη προπόνηση για τους παίκτες του Λεβαδειακού, αλλά και ονοματοδοσία του γηπέδου είχαμε σήμερα για τους Βοιωτούς. Οι «πράσινοι» της Λιβαδειάς ξεκίνησαν με όνειρα για άμεση επιστροφή στην Super League Interwetten, ενώ όσον αφορά το γήπεδο, πλέον θα ονομάζεται «Λάμπρος Κατσώνης».

Αναλυτικά η σχετική αναφορά της ΠΑΕ Λεβαδειακός για την πρώτη προπόνηση αλλά και την ονοματοδοσία του γηπέδου έχει ως εξής:

«Με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο ξεκίνησε χθες το απόγευμα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για τη σεζόν 2021-2022.
Ξεκίνησε η προετοιμασίαΞεκίνησε η προετοιμασία

Πριν την έναρξή της είχε προγραμματισθεί από τη δημοτική αρχή η ονοματοδοσία του δημοτικού σταδίου και το παρόν στη σύντομη αυτή εκδήλωση έδωσαν ο μεγαλομέτοχος, όλα τα μέλη του ΔΣ, καθώς και τα στελέχη της ΠΑΕ.

Στην εξέδρα του γηπέδου βρέθηκαν και οι φίλαθλοι από το σύνδεσμο του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, οι οποίοι είχαν προγραμματίσει τη δική τους γιορτή για τη συμπλήρωση των 60 χρόνων της ομάδας. Κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, λόγω των συνθηκών, δημιούργησαν μία ατμόσφαιρα που θύμισε άλλες εποχές και εξέπληξαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ξεκίνησε η προετοιμασία

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση και τις επόμενες μέρες με καθημερινές πρωινές και απογευματινές προπονήσεις στο δημοτικό στάδιο, αλλά και στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στη Χαιρώνεια, έως την Κυριακή, όταν και η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button