ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Το πρόγραμμα των διεθνών!

Δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία αγωνίζονται αυτές τις ημέρες στο Nations League.

Δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία αγωνίζονται αυτές τις ημέρες στο Nations League.

Από τη μία ο Βίκιντας Σλίβκα παίζει για την Εθνική Λιθουανίας, από την άλλη ο Στέφαν Ασκόφσκι αγωνίζεται για την Εθνική Σκοπίων ή Βορείου Μακεδονίας (επιλέξτε εσείς).

Ο Σλίβκα με την Λιθουανία στο πρώτο ματς αυτών των αγωνιστικών αν και σκόραρε δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη καθώς έμεινε στο 1-1 με τα Νησιά Φερόε.

Στον όμιλο της Λιθουανίας πρώτος στη βαθμολογία είναι η Τουρκία με 13 πόντους ενώ η ομάδα του μέσου της Λαμίας είναι τελευταία με μόλις 1 βαθμό.

Η βαθμολογία:

Σήμερα, η Εθνική ομάδα του Σλίβκα θα αντιμετωπίσει το δεύτερο Λουξεμβούργο στις 21:45 και είναι η τελευταία της ευκαιρία για νίκη, ενώ ήδη έχει υποβιβαστεί στην 4η κατηγορία.

 

Ο Ασκόφσκι τώρα με την Εθνική του, εκτός ότι θα πάνε στο Μουντιάλ του Κατάρ, βρίσκονται και στη δεύτερη του 4ου γκρουπ της τρίτης κατηγορίας του Nations League, με 7 βαθμούς. Πρώτη στον όμιλο είναι η Γεωργία με 13 πόντους.

Η ομάδα του εξτρέμ του ΠΑΣ Λαμία τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την τρίτη της κατηγορίας Βουλγαρία και σε αυτό το παιχνίδι «παίζεται» η 2η θέση του ομίλου. Ο αγώνας έχει οριστεί για στις 26/9 στις 21:45.

Διαβάστε επίσης

Back to top button