Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυο μονά και μια δυάδα

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στις 22:00 για τον 5ο όμιλο του Europa League Σέλτικ – Λάτσιο. Oι Λατσιάλι έρχονται απο δυο ισοπαλίες με γκολ στην Serie A με Αταλάντα (3-3) και Μπολόνια (2-2). Ενώ για το Europa League κέρδισαν στην έδρα τους την Ρέν πριν σχεδόν 20 μέρες. Οι Σκωτζέζοι έρχονται από νίκη και ήττα για την Σκοτζέζικη Premiership απέναντι σε Ρός Κάουντι και Λίβινγκστον.

Η Σέλτικ είναι πρώτη στον όμιλο με 4 βαθμούς σε δυο παιχνίδια με μια νίκη και μια ισοπαλία ενώ την ακολουθούν Λάτσιο και Κλόυζ με 3 βαθμούς με 1 νίκη και 1 ήττα. Κομβικές οι διπλές αναμετρήσεις απέναντι στις δυο ομάδες μιας και θα κρίνουν κατά πολύ το μέλλον τους στην διοργάνωση. Δεν θεωρώ ότι θα ρισκάρουν οι δυο ομάδες σε αυτόν τον πολύ δύσκολο όμιλο με Ρέν και Κλόυζ. Πιθανή ισοπαλία σε απόδοση 3.60 μιας και είναι ένα αποτέλεσμα που τις κρατάει καλά στην υπόθεση πρόκριση.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Επίσης στις 22:00 στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Ρέν – Κλούζ. Η Ρέν είναι με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Είναι τελευταία στο όμιλο με 1 βαθμό και για έχει ελπίδες χρειάζεται βαθμούς στις διπλές αναμετρήσεις με την Κλόυζ. Οι Ρουμάνοι φύση επιθετική ομάδα και όχι μόνο στο Ρουμάνικο πρωτάθλημα (31 γκολ σε 13 αγώνες) που το επίπεδο δεν είναι και μεγάλο, αλλά και στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. Η Ρέν για να πάρει αποτέλεσμα αναγκαστικά θα επιτεθεί αλλά οι Ρουμάνοι είναι πολύ ικανοί επιθετικά και θα την δυσκολέψουν. Επιλογή το 1Χ & over 1.5 στο 1.65 που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στο Κίεβο και την Olympinski Stadium στις 22:00 Ντιναμό Κιέβου – Κοπεγχάγη για τον 2o όμιλο. Ουκρανοί και Δανοί έχουν από 4 βαθμούς με 1 νίκη και 1 ισοπαλία, Μάλμε και Λουγκάνο που ακολουθούν έχουν από έναν βαθμό οπότε ο νικητής αν υπάρξει θα πάρει το προβάδισμα στον όμιλο. Η Ντινάμο τον τελευταίο μήνα έχει 6 νίκες για την Premier League της Ουκρανίας και 1 ισοπαλία με την Λουγκάνο εκτός για το Europa League.

Οι Δανοί απ την άλλη έρχονται από 3-1-1 στην Δανέζικη Superliga και 1 νίκη και 1 ισοπαλία στο Europa League. Δύσκολο παιχνίδι για την γηπεδούχο μιας και η Κοπεγχάγη είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και σκοράρει αρκετά εύκολα. Επιλογή το 1Χ & over 1.5 στο παιχνίδι στο 1.80

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στο 7ο όμιλο στις 19:55 Γιουνγκ Μπόις – Φέγενορτ. Εδώ θεωρώ πως οι αποδόσεις ξεκάθαρα αδικούν τους Ολλανδούς στο 4.00 το Χ και στο 3.85 το διπλο. Οι γηπεδούχοι θα έχουν 6 απουσίες ενώ οι Ολλανδοί θα παραταχθούν με μία απουσία. Η Φέγενορτ δεν πατάει καλά τον τελευταίο μήνα στην Eredivisie ρεκόρ 1-2-2 στα 5 τελευταία.

Όμως πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 στην έδρα της απέναντι στην Πόρτο και έχασε 1-0 στην Σκωτία από το πρώτο ημίχρονο και ενώ καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πιο επικίνδυνη. Επιλογή το 2 DNB στο 2.80 στο παιχνίδι θεωρώντας πως οι Ολλανδοί μπορούν να φύγουν με αποτέλεσμα από την Ελβετία.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΥΑΔΑ

22:00 | Ρέν – Κλούζ

1Χ & over 1.5 (1.65)

22:00 | Ντιναμό Κιέβου – Κοπεγχάγη

1X & over 1.5 (1.80)

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

19:55 | Γιουνγκ Μπόις – Φέγενορτ

2 DNB (2.80)

22:00 | Σέλτικ – Λάτσιο

X (3.60)

Διαβάστε επίσης

Back to top button