Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

“Τρίξι” απ’ το Europa League

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στην Ρώμη στις 19:55 Λάτσιο – Σέλτικ. Μεγάλο παιχνίδι στην Ιταλία ανάμεσα σε δυο πολυ μεγάλες ομαδές. Η Λάτσιο είναι πολυ φορμαρισμένη στα τελευταία παιχνίδια. Η Σέλτικ είναι πρώτη στον όμιλο με 7 βαθμούς με δύο νίκες και μια ισοπαλία κλασικά σκληροτράχηλη η Σέλτικ πολύ δύσκολα δεν θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση. Η Λάτσιο μετά την ήττα στην Σκωτία με 2-1 πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να κερδίσει έδαφος στην μάχη λογικά της δεύτερης θέσης αν η Σελτικ μείνει σοβαρή μέχρι το τέλος. Η Λάτσιο δείχνει να μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι και λόγο φόρμας αλλά και λόγο ανάγκης. Επιλογή το over 1.5 goal για την Λάτσιο στο 1.65.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 19:55 στην Ρουμανία Κλουζ – Ρέν. Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη στην Γαλλία είναι πολύ κοντά στην επόμενη φάση αν εμφανιστούν σοβαροί στα επόμενα παιχνίδια. Η Ρέν με έναν μόλις βαθμό σε τρία παιχνίδια θα πρέπει να κάνει έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο για να έχει ελπίδες να περάσει στην επόμενη φάση. Η Κλούζ σκοράρει εύκολα στην Ρουμανία αλλά και στον όμιλο έχει σκοράρει τρία τέρματα. Η Ρέν παλεύει όλα τα παιχνίδια δεν σκόραρε μόνο στο τελευταίο παιχνίδι. Πολύ πιθανό το g/g με απόδοση 2.00.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 19:55 στην Νορβηγία Ρόζενμποργκ – Σπόρτινγκ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πάρει ακόμα βαθμούς στον όμιλο και φαίνεται πως έδωσαν περισσότερο βάρος στο φινις του Νορβηγικού πρωταθλήματος. Η Σπόρτινγκ με 2 νίκες και 1 ήττα μάζεψε 6 βαθμούς στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι η Σπόρτινγκ δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τελικά την νίκη με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι με νίκη θα βρεθούν πολύ κοντά στην επόμενη φάση, για τους γηπεδούχους μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο να περάσει στην επόμενη φάση. Επιλογή το over 2.5 με απόδοση 1.90 με δεδομένο οτι η Σπόρτινγκ θα χρειαστεί να ανοίξει το παιχνίδι για να πάρει την νίκη πιθανόν να εκτεθεί στα μετόπισθεν.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

19:55 Λάτσιο – Σέλτικ

over 1.5 goal (1.65)

19:55 Κλουζ – Ρέν

g/g (2.00)

19:55 Ρόζενμποργκ – Σπόρτινγκ

over 2.5 (1.90)

Διαβάστε επίσης

Back to top button