FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα Γιάννινα απέναντι στη Λαμία… ή αλλιώς ο Βελλίδης απέναντι στον Σαράνοφ!(pics)

Κοιτώντας τα στατιστικά της SuperLeague, είδαμε πως σε μία κατηγορία του πρωταθλήματος πρωταγωνιστούν ο ΠΑΣ Λαμία και ο προσεχής αντίπαλός του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το pre game show… συνεχίζεται εδώ στο LamiaSports.

Αρκετά συχνά εξετάζουμε και βγάζουμε θέματα, μέσα από τα στατιστικά της SuperLeague, δίνοντας λόγο στους αριθμούς των ομάδων και των ποδοσφαιριστών .

Σήμερα, κοιτώντας τις λίστες του πρωταθλήματος με τις κορυφαίες ομάδες, ξεχωρίσαμε μία κατηγορία στην οποία ο ΠΑΣ Λαμία και ο ΠΑΣ Γιάννινα πρωταγωνιστούν.

Αυτή η κατηγορία είναι οι «αποκρούσεις». Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται, στη συγκεκριμένη λίστα, στην 2η θέση έχοντας 42 αποκρούσεις.

Ο πρώτος σε αποκρούσεις των Ιωαννίνων, δεν είναι άλλος από τον τερματοφύλακα της ομάδας τον Μάρκο Βελλίδη.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, έχει συνολικά 34 από τις 42 αποκρούσεις και βρίσκεται μάλιστα πρώτος στη συγκεκριμένη λίστα σε όλο το πρωτάθλημα.

Από την άλλη τώρα, ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται 4η θέση έχοντας 38 αποκρούσεις, μέχρι στιγμής. Εννοείται πως πρώτος στην ομάδα του Μάκη Χάβου σε αποκρούσεις είναι ο Μπόγιαν Σαράνοφ.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας έχει συνολικά 22 αποκρούσεις και στη γενική λίστα βρίσκεται στην 8η θέση.

Την Κυριακή λοιπόν στις 4/11 οι δύο τερματοφύλακες θα βρεθούν αντιμέτωποι με στόχο να ανεβάσουν κι΄άλλο τον αριθμό των αποκρούσεων.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button