Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σοβαρός… για να καθαρίσει το τρίποντο ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα στην Τούμπα. Δεν ετοιμάζει εκπλήξεις ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα στην Τούμπα. Δεν ετοιμάζει εκπλήξεις ο Πάμπλο Γκαρσία.

Νίκη για να δώσει συνέχεια στο σερί του και να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στο ΑΕΚ-Άρης σκαρφαλώνοντας στη βαθμολογία θέλει ο ΠΑΟΚ υποδεχόμενος το μεσημέρι τον Απόλλωνα Σμύρνης (15:00, Novasports 1).

Ο Πάμπλο Γκαρσία έστειλε σαφές μήνυμα στον Ντόουγκλας Αουγκούστο αφήνοντάς τον εκτός αποστολής, καθώς ο Βραζιλιάνος είναι αδιάφορος και αιτία λέγεται πως είναι πρόταση που έχει από την πατρίδα του. Εκτός μάχης είναι επίσης ο ανέτοιμος Νινούα και ο τραυματίας Μιχάι.

Εκπλήξεις δεν περιμένουμε στην ενδεκάδα από τον Ουρουγουανό προπονητή, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα επιλέξει τον Α. Ζίφκοβιτς στο τέρμα, τους Περέιρα και Βιεϊρίνια στα άκρα της άμυνας και τους Βαρέλα-Κρέσπο στόπερ. Οι Σβαμπ και Ελ Καντουρί θα είναι στο κέντρο, με την τριπλέτα των Ζ. Ζίφκοβιτς, Τζόλη και Ουάρντα μπροστά τους και σέντερ φορ τον Κρμέντσικ.

Αναλυτικά, η αποστολή που ανακοίνωσε ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίφκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα, Τσιγγάρα, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Κωνσταντέλια, Ουάρντα, Α. Ζίφκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι και Κρμέντσικ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button