Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΝΠΣ Βόλος: Περέα υπό προϋποθέσεις και για τη νέα σεζόν

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Βολος επιθυμούν ο Περέα να παραμείνει στην ομάδα και θα έχουν συζήτηση με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό για το θέμα.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Βολος επιθυμούν ο Περέα να παραμείνει στην ομάδα και θα έχουν συζήτηση με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό για το θέμα.

Ο Βόλος έκλεισε πρωτίστως τον προπονητή και εν συνεχεία ήρθε σε συμφωνία με τους Ματίας Κότνικ, Τομ Φαν Βέερτ και Πάολο Φερνάντες.

Έπεται και συνέχεια, αφού οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με δύο ακόμη παίκτες από τη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα από Αργεντινή και Ουρουγουάη. Παράλληλα συζητήσεις γίνονται και με Ευρωπαίο κεντρικό αμυντικό.

Υπάρχει, όμως και μία ακόμα περίπτωση που στην ΠΑΕ δεν θα ήταν αρνητικοί. Το αντίθετο. Ο Χουάν Χοσέ Περέα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και δεν αποκλείεται να φορέσει ξανά τα «κυανέρυθρα».

Κατ΄αρχάς ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο. Αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ του ή όχι, από τη στιγμή που ο Κολομβιανός εξτρέμ έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Οι ιθύνοντες του Βόλου, πάντως, επιθυμούν ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει στην ομάδα και θα έχουν συζήτηση με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό για το θέμα.

Όσον αφορά τους Νικολάς Μαρτίνες και Αλμπέρτο Μπουένο, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί αν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δύσκολα θα συνεχίσει. Ακόμη πιο δύσκολο φαντάζει να είναι και τη νέα χρονιά στον Βόλο ο Ισπανός ο οποίος δεν φαίνεται ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button