Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Αντρέι Τσίντρις»

Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκουν οι Ρουμάνοι τον ΠΑΟΚ, αφού όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «gsp.ro», ο Δικέφαλος φέρεται να έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον 21χρονο στόπερ της Μποτοσάνι, Αντρέι Τσίντρις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ρουμάνοι, η Μποτοσάνι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ψάχνει υποψήφιους αγοραστές για τους ποδοσφαιριστές της με τον Αντρέι Τσίντρις να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του.

Ο 21χρονος στόπερ βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο της Βαλένθια, η οποία δεν κάλυψε τις οικονομικές απαιτήσεις της Μποτοσάνι, με τους Ρουμάνους να βάζουν στο… παιχνίδι και τον ΠΑΟΚ, αφού αναφέρουν ότι έχει καταθέσει καλύτερη πρόταση.

Ο Τσίντρις το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αφού τα ρουμανικά ΜΜΕ, έκαναν λόγο για συμφωνία με την Στεάουα Βουκουρεστίου, ωστόσο οι επαφές δεν προχώρησαν, με τον ιδιοκτήτη της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι να ανακοινώνει ότι αποσύρεται από τη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή.

Ο 21χρονος στόπερ που είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Ρουμανίας, την φετινή σεζόν έχει καταγράψει 27 συμμετοχές με την φανέλα της Μποτοσάνι, αποτελώντας ένα από τα βασικά γρανάζια της άμυνας των Ρουμάνων.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button