Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Τριάρα” του ΟΦΗ στον Αστέρα!

Νίκη με ανατροπή για τον ΟΦΗ, ο οποίος ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης.

Νίκη με ανατροπή για τον ΟΦΗ, ο οποίος ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 51ο λεπτό, γύρισε το ματς ως το 65′ και τελικά επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΦΗ – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Γεντί Κουλέ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

O OΦΗ επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης στο Γεντί Κουλέ και ανέβηκε στους 10 βαθμούς με τρεις νίκες(!). Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 51′ αλλά οι Κρητικοί που ήταν καλύτεροι και είχαν και δύο δοκάρια, γύρισαν το ματς ως το 65′ και τελικά έφτασαν σε μία εύκολη νίκη. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι Αρκάδες, αφού αποβλήθηκε ο Ιγκλέσιας στο 61′.

O ΟΦΗ ήταν ανώτερος στο α’ μέρος και το 0-0 με το οποίο πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια, τον αδικεί. Μόλις στο 2′ ο Σεμέδο απείλησε αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε με τη βοήθεια και του δοκαριού. Σουτ του Μεγιάδο στο 5′ δεν βρήκε εστία. Στο 9′ ο Βαζ μπήκε στην περιοχή και σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Αστέρα καταγράφηκε στο 23′. Ο Μαρκ Φερνάντεθ από θέση τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Σωτηρίου. Τελευταία καλή στιγμή στο α’ μέρος – και η καλύτερη στα πρώτα 45 λεπτά – καταγράφθηκε στο 36′. Ο Φιγκεϊρέδο με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στην επαναφορά ο Νέιρα σούταρε αλλά ο Παπαδόπουλος ήταν σε σωστή θέση και έδιωξε!

Με ευκαιρία του ΟΦΗ ξεκίνησε και το β’ μέρος. Ο Σεμέδο σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου. Ο Αστέρας “πάγωσε” το γήπεδο στο 51′ κάνοντας το 0-1 από το πουθενά! Εξαιρετική αντεπίθεση για τους Αρκάδες, με τον Λουίς Φερνάντεθ να φεύγει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με πλασέ νίκησε τον Σωτηρίου.

O ΟΦΗ απάντησε άμεσα! Στο 56′ ο Φιγκεϊρέδο βρέθηκε στη πορεία της μπάλας σε γύρισμα του Ναμπί που μόλις μπήκε στο ματς, και από κοντά έκανε το 1-1. Στο 60′ οι Αρκάδες έμειναν και με παίκτη λίγότερο! Ο Ιγκλέσιας χτύπησε με τον αγκώνα του τον Κοροβέση και ο Ζαχαριάδης τον έστειλε στα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα! Ο ΟΦΗ ξεκίνησε να πιέζει. Και μέσα σε 15 λεπτά κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς, από το 51′ που βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο 65′ συγκεκριμένα, ο Νέιρα πήρε την ασίστ από τον Ναμπί με το τακουνάκι, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 2-1!

Η ομάδα του Σίμου συνέχισε να κάνει… κουμάντο στην αναμέτρηση. Στο 81′ έχασε τρομερή ευκαιρία με τον Σεμέδο να “κλειδώσει” τη νίκη μιας και ο Πορτογάλος εξτρέμ νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Παπαδόπουλο.

Το γκολ που “καθάρισε” την υπόθεση νίκη εν τέλει πέτυχε ο Σεμέδο στο 87ο λεπτό. Ο Νέιρα πάσαρε στον Σεμέδο, ο οποίος ήταν αμαρκάριστος στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε αυτή τη φορά τον πορτιέρο του Αστέρα διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Τελευταία τελική στο ματς, ένα σουτ του Ναμπί μέσα από την περιοχή στις καθυστερήσεις, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο(71′ Κουτρουμπής), Νέιρα, Τσιλιανίδης, Βαζ(53′ Ναμπί), Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο(89′ Μάνος)

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης(53′ Ατζουλάς), Βαλιέντε, Μαρτίνεθ, Μουνάφο, Καπίγια, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ(76′ Mπαράλες)

Διαβάστε επίσης

Back to top button