ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η προσφορά του Παπαϊωάννου για την κατάσβεση των πυρκαγιών

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου διέθεσε βυτιοφόρο για την εξυπηρέτηση της πυροσβεστικής στις Αφίδνες. Τι δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το φιλικό με τον Ιωνικό.

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου διέθεσε βυτιοφόρο για την εξυπηρέτηση της πυροσβεστικής στις Αφίδνες. Τι δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το φιλικό με τον Ιωνικό.

Ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Ιωνικό αναφέρθηκε στις καταστροφικές πυρκαγιές και στην ευαισθητοποίηση της ομάδας της Φθιώτιδας. Όπως δήλωσε:

«Θα ήθελα να εκφράσω όπως και ο πρόεδρος και όλος ο ΠΑΣ Λαμία την αμέριστη συμπαράστασή μας στους πληγέντες από τις πυρκαγιές. Ευχόμαστε να λάβει γρήγορα τέλος όλη αυτή η νέα περιπέτεια μετά από αυτή με τον κορονοϊό που περνά η χώρα μας. Ο κύριος Παπαϊωάννου έστειλε σημαντική βοήθεια όσον αφορά την κατάσβεση των πυρκαγιών». Αναφέρθηκε, φυσικά, στο βυτιοφόρο που προσέφερε ο Παπαϊωάννου για την εξυπηρέτηση της πυροσβεστικής στις Αφίδνες, ώστε να περιοριστούν οι πυρκαγιές.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, είπε:

«Είχαμε πει ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και σε αυτό απέναντι στην ΑΕΚ είναι τα δύο τεστ που εγώ θα έκρινα την ομάδα. Βάσει προγραμματισμού το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ μας ενδιέφερε για να δούμε πραγματικά τον βαθμό ετοιμότητας. Τα παιδιά ανταπεξήλθαν πάρα πολύ καλά σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού που θέλαμε, με μεγάλο χρονικό διάστημα με πίεση ψηλά.

Όταν θελήσαμε μετά να αλλάξουμε το μοτίβο του παιχνιδιού, κλείνοντας χώρους για να βρούμε χώρους, το καταφέραμε και αυτό. Γενικά ήταν μία εμφάνιση τη οποία ανέμενα. Κοιτάμε το επόμενο πριν την ΑΕΚ και οδεύουμε για την έναρξη. Το σκορ δεν με απασχολεί στα φιλικά. Μακάρι να διατηρήσουμε αυτό που δείξαμε».

Διαβάστε επίσης

Back to top button