Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

“Τέσσερις επιλογές στα γκολ και όχι μονο”

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στην Πορτογαλία στις 22:30 Φαμαλικάο – Μορειρένσε. Οι γηπεδούχοι έπεσαν όπως ήταν αναμενόμενο στην 3η θέση με 23 βαθμούς σε 10 παιχνίδια. Έρχονται από ισοπαλία με την Μπράγκα με 2-2 μέχρι στιγμής με τις μεγάλες έχει κερδίσει την Σπόρτινγκ εκτός πήρε ισοπαλία από την Μπράγκα εκτός και έχασε από την Πόρτο εκτός έδρας με 3-0. Έχει 6 βαθμούς διαφορά από την τέταρτη Σπόρτινγκ και αν συνεχίσει έτσι πιθανόν να πάρει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η αντίπαλος της η Μορειρένσε είναι 13η με 10 βαθμούς σε 10 παιχνίδια. Δεν μπορεί να αισθάνεται ακόμα ασφαλής μιας και ουσιαστικά μοιράζεται την 13 θεση με την Μαριτιμο και την Ζιλ Βιθεντε. Επιλογή το 1Χ & over 1.5 στο 1.60.

Στην Νορβηγια στις 20:00 Χαουγκενσουντ – Βίκινγκ. Οι δυο ομάδες ουσιαστικά έχουν σωθεί και δεν έχουν κάποιο ιδιαιτερο κίνητρο τις επόμενες δυο αγωνιστικές. Η Χαουγκενσουντ βρίσκεται στην 8η θέση με 33 βαθμούς σε 27 παιχνίδια ενώ η Βίκινγκ είναι στην 5η θέση με 43 βαθμούς σε 27 παιχνίδια. Η Χαουγκενσουντ έχει 12 ισοπαλίες σε 27 παιχνίδια ενώ η Βίκινγκ 7 στα 27. Επιλογή με το ανάλογο ρίσκο στην ισοπαλία και με γκολ στο 4.35.

Στην Γαλλία στις 21:00 Μονακό – Ντιζόν. Οι Μονεγασκοι πάνω που πήραν λίγο τα απάνω τους άρχισαν τα γνωστά. Έχασαν στο τελευταίο με την Σέντ Ετιέν με 1-0 και δέχθηκαν κόκκινη κλασσικά. Η Ντιζόν παλεύει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.Και οι δυο είναι κοντά στην βαθμολογία, η Μονακό είναι στην 15η θέση με 15 βαθμούς σε 12 παιχνίδια ενώ η Ντιζόν είναι 14η με 12 βαθμούς σε 12 παιχνίδια.

Η βασική τους διαφορά πέραν της δυναμικής του ρόστερ βρίσκεται στα γκολ. Η Μονακό έχει συντελεστή τερμάτων 19-22 ενώ η Ντιζόν 7-13.Η Μονακό έχει την ευκαιρία αν είναι σοβαρή να φύγει με τους τρεις βαθμούς και να ξεφύγει περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις. Για την Ντιζόν ισχύει το ίδιο αλλά δυσκολεύεται στο γκολ και αν δεν βελτιωθεί ίσως στο μέλλον το πληρώσει. Στις κάρτες και οι δυο ομάδες είναι από τις πρώτες σε κάρτες στο πρωτάθλημα και το over 4.5 κάρτες σε απόδοση 2.20

Στην Ιταλια στις 21:45 Νάπολι-Τζένοα. Στην Νάπολι τα πράγματα ειναι περίεργα τις τελευταίες μέρες μετα τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα για το πρωτάθλημα και το Champions League. Ο πρόεδρος της ομάδας μετα διέταξε τους παιχτες και το προπονητικό τιμ να κλειστούν σε ξενοδοχείο μετά την ήττα απο την Ρόμα στο πρωτάθλημα οι οποίοι με την σειρά τους αντέδρασαν αλλα πήγαν. Το ίδιο έκανε και μετα την ισοπαλία με την Σάλτσμπουργκ για το Champions League που εκεί οι παίχτες δεν άκουσαν την εντολή του προέδρου και δεν πήγαν.

Ξέσπασε ένας πόλεμος ανακοινώσεων από την πλευρά της διοίκησης κατά των παιχτών για αθέτηση συμφωνίας βάση συμβολαίου. Ειναι γρίφος πως θα αντιδράσουν οι παίχτες του Αντσελοτι στο παιχνίδι με την Τζένοα. Στην Τζενοα από την άλλη μετά την νίκη με την Μπρέσια στην έδρα τους έφτιαξε κάπως το κλίμα και η ψυχολογία. Η Νάπολι μετα τις δυο συνεχόμενες ισοπαλίες με Σπάλ και Αταλάντα ήρθε και η ήττα απο την Ρόμα. Το κλίμα είναι περίεργο αλλά αν συνεχιστεί αυτό σε συνδυασμό με τα τελευταία αποτελέσματα ίσως την απομακρύνει απο όλους τους στόχους της. Επιλογή στο g/g στο 1.70.

Διαβάστε επίσης

Back to top button