Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα με Combo!

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στις 22:00.στην Μασσαλια το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής Μαρσειγ – Λυων. Και οι δυο ομάδες έρχονται από νίκες για το πρωτάθλημα ενώ η Λυών κέρδισε και για το Champions League την Μπενφίκα στην έδρα της με 3-1. Στην προϊστορία μεταξύ των δυο ομάδων ανεξαρτήτου έδρας η Λυών στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μετράει 4 νίκες. Σε 3 παιχνίδια είχαμε OVER 2.5 ενώ σε δυο από αυτά η Μαρσέιγ δέχτηκε κόκκινη κάρτα.

Η Λυών έφτιαξε το κλίμα μετά τις νίκες με Τουλούζ και Μπενφίκα και μένει να αποδείξει ότι άφησε το ντεφορμαρισμα πίσω της μίας και όσον αφορά στο Champions League είναι πολύ κοντά στην επόμενη φάση με 7 βαθμούς σε 4 παιχνίδια και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου. Στο πρωτάθλημα είναι στην 12η θέση με 16 βαθμούς και χρειάζεται βελτίωση και καλά αποτελέσματα για να φτάσει κοντά στην πρώτη πεντάδα.

Η γηπεδούχος Μαρσειγ φέτος πιο σοβαρή και κυνική από τα προηγούμενα χρόνια βρίσκεται στην 7η θέση με 19 βαθμούς σε 12 παιχνίδια και δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Και επειδή οι παραδόσεις είναι για να σπάνε επιλογή το 1Χ & OVER 1.5 με απόδοση 2.00

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Πορτογαλία στις 22:00 Γκιμαράες – Μπράγκα. Οι γηπεδούχοι έρχονται απο ισοπαλία απέναντι στην Άρσεναλ στην έδρα τους για το Europa League με 1-1. Είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα με πολύ επιθετική φιλοσοφία και παλεύει όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητος θεσμού. Είναι στην 5η θέση στο πρωτάθλημα με 16 βαθμούς σε 10 παιχνίδια ενώ στο Europa League ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες να περάσει στην επόμενη φάση μιας και έχει μόλις έναν βαθμό.

Η Μπράγκα μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει καταφέρει να πάρει αποτελέσματα και να ανέβει στην 11η θεση με 12 βαθμούς. Kαι οι δυο έχουν επιθετική φιλοσοφία στα παιχνίδια τους, και οι δυο χρειάζονται βαθμούς με την Μπράγκα να το χρειάζεται περισσότερο για να ανέβει πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Επιλογή στο παιχνίδι το 1X & OVER 1.5 στο 1.85.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Διαβάστε επίσης

Back to top button