ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κούγιας: «Δεν είναι ωραίο να μας προκαλεί έτσι ο φίλος μου ο Πανουργιάς»

Διαβάστε την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, με αφορμή την είδηση πως ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου υποσχέθηκε πριμ στους παίκτες του ΠΑΣ Λαμία, αν κερδίσουν την ΑΕΛ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, με αφορμή την είδηση πως ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου υποσχέθηκε πριμ στους παίκτες του ΠΑΣ Λαμία, αν κερδίσουν την ΑΕΛ.

Ανακοίνωση σχετικά με την είδηση ότι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Πανουργιάς Παπαϊωάννου έταξε πριμ 40.000€ σε περίπτωση νίκης αύριο επί της ΑΕΛ, εξέδωσε ο μεγαλομέτοχος των βυσσινί, Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας με σκληρή γλώσσα και προκαλώντας για ακόμη μια φορά, ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας, έκανε λόγο για φιγούρα από τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας τονίζοντας πως δεν πρόκειται να δοθούν αυτά τα χρήματα, ενώ δήλωσε πως η είδηση αυτή έχει θυμώσει άπαντες στους βυσσινί, κάτι που θα φροντίσουν να δείξουν αύριο αγωνιστικά, οι παίκτες της Λάρισας στους φίλους της Λαμίας.

Η ανακοίνωση:

Μου μετέφεραν τώρα το βράδυ ότι ο φίλος μου ιδιοκτήτης της Λαμίας – μεγαλοεπιχειρηματίας έταξε 40.000€ πριμ στους παίκτες της Λαμίας για να μας κερδίσουν αύριο στον μεταξύ μας αγώνα στη Λάρισα.

Του χρόνου που θα παίζουμε στην Ευρώπη και κληρωθούμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εγώ θα δώσω 1.000.000€ πριμ στους παίκτες μου, αφού θα είμαι σίγουρος ότι δεν θα το πληρώσω ποτέ.

Καλή είναι η φιγούρα, αλλά από τον Βελλίδη έμαθα, δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια, ότι οι παίκτες της Λαμίας μέχρι πριν μια εβδομάδα ήταν απλήρωτοι από τον Ιούνιο και ο Βελλίδης είχε πάρει μόνο 486€.

Δεν είναι και πολύ ωραίο πράγμα να μας προκαλεί έτσι ακραία ο φίλος μου ο Πανουργιάς ο οπλαρχηγός, γιατί αυτήν την 3η θέση τη θέλουμε πάρα πολύ αύριο όλοι μας.

Και αυτά τα 40 χιλιάρικα πριμ χωρίς λόγο μας έχουν πειράξει πάρα πολύ όλους μας και θα το δουν οι φίλοι μου της Λαμίας αύριο.

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close