Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ντέρμπι… με αγγλικό σκορ στο Φραντζή!

Στο πλαίσιο της Β΄Φθιώτιδας, η Α.Ε.Ν Άμπλιανης υποδέχθηκε στο γήπεδο του Φραντζή, τον Αχιλλέα Δομοκού. Το LamiaSports, έχει το ρεπορτάζ του αγώνα.

Στο πλαίσιο της Β΄Φθιώτιδας, η Α.Ε.Ν Άμπλιανης υποδέχθηκε στο γήπεδο του Φραντζή, τον Αχιλλέα Δομοκού. Το LamiaSports, έχει το ρεπορτάζ του αγώνα.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της Β’ Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Φραντζή, σήμερα το μεσημέρι.

Η ΑΕΝΑ κέρδισε με 4-3 τον Αχιλλέα Δομοκού, κάνοντας την ανατροπή…

Η ομάδα του Δομοκού προηγήθηκε δύο φορές αλλά η ομάδα της Άμπλιανης κατάφερε και πήρε τη νίκη με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσαμαδιά.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.lamiasports.com έρχονται φωτογραφίες και γκολ από την αναμέτρηση.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά με τον Αχιλλέα Δομοκού να εκμεταλλευεται την αδυναμία στην άμυνα της ΑΕΝΑ και στο 10′ ο Σαΐτης έκανε το 0-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Η απάντηση της ΑΕΝΑ ήταν άμεση και με πέναλτι του Τσαμαδιά έκανε το 1-1 στο 12′.

Πάνω κάτω η μπάλα από τις δύο ομάδες, οι οποίες έπαιζαν πολύ δυνατά αλλά και με ωραίο ποδόσφαιρο.

Στο 14′ φάση διαρκείας στα καρέ του Αχιλλέα, ο Τσαμαδιάς πλασάρει ο Ίμβρος βρήκε τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα και την έστειλε στο δοκάρι. Τεράστια ευκαιρία για την ανατροπή για τους γηπεδούχους.

Και αντί να έρθει η ανατροπή για την ομάδα του κ. Τικταπανίδη ο Δομοκός με τον Κουτσούμπα μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-2 με πολύ ωραίο πλασέ στο 20′.

Τεράστια ευκαιρία και πάλι για την ΑΕΝΑ στο 24′ όταν ο Ίμβρος ήταν εκτός εστίας, ο Μπεσελμές σούταρε αλλά Ντέλλος έδωσε με κεφαλιά την ομάδα του.

Στο 28′ ο Ρουμπής έφυγε στην κόντρα, βγήκε τετ α τετ με τον Ίμβρο, ο τερματοφύλακας του Δομοκού βγήκε και έδιωξε τη μπάλα πριν προλάβει ο σέντερ φορ των γηπεδούχων να σκοράρει.

Πολύ καλό παιχνίδι στα πρώτα 30 λεπτά…

Στο 33′ εξαιρετική σέντρα του Κωνσταντόπουλου από τα αριστερά, ο Μπεσλεμές σούταρε αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.

Ο Τσέλιος λίγο αργότερα γέμισε στην περιοχή του Δομοκού, ο Παπακώστας πήρε την κεφαλιά αλλά η κατάληξη της φάσης ήταν το άουτ.

Πραγματικό ντέρμπι στο Φραντζή!!!

Ο Σαΐτης απείλησε για τον Δομοκό με απευθείας εκτέλεση φάουλ και η απάντηση για την ΑΕΝΑ ήρθε από τον Ρουμπή, όταν από τα δεξιά έκανε σέντρα ο Μπεσλεμές αλλά η φάση κατέληξε σε άουτ.

Το παιχνίδι, από τα πρώτα λεπτά είχε άγρια ομορφιά, με τους ποδοσφαιριστές να παίζουν αρκετά σκληρά και τον διαιτητή να προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες.

Αμφότερες οι ομάδες είχαν παράπονα από τον διαιτητή του αγώνα…

Παρόλο αυτά, η ΑΕΝΑ, παρά τα νεύρα, κατάφερε να ισοφαρίσει με πλασέ από κοντινή απόσταση από τον Μπεσλεμέ ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Παρούση.

Το 2-2 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, σε ένα πραγματικά πολύ ωραίο παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Δομοκο να έχει ένα σουτ με τον Μπισμπιρουλα, το οποίο όμως πέρασε άουτ…

Για ένα 20 λεπτο οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε χαμένες μπαλιές και λάθη, όμως στο 65′ ο Μπεσλεμές έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καλύβα έκανε το 3-2 και την πλήρη ανατροπή για την ομάδα της Άμπλιανης.

Παραλίγο να απαντήσει ο Αχιλλέας, με τον Κουτσούμπα να βγαίνει τετ α τετ αλλά ο Κοράκης του είπε ένα μεγάλο όχι…

Ο Αλαμάνης κέρδισε ένα φάουλ σε καλή θέση για τον Αχιλλέα, ο Ευαγγελόπουλος σούταρε δυνατά, αλλά ο Κορακης και πάλι ήταν εκεί.

Το 3-3 δε θα ήρθε αλλά ήρθε το 4-2 για την ομάδα της ΑΕΝΑ. Ο Καλύβας εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Τσαμαδιάς βρέθηκε ολομόναχος στην περιοχή του Ίμβρου και με πλασέ έβαλε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του.

Στο 87′ ο Ευαγγελόπουλος ολομόναχος απέναντι στον Κορακη, το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 90′ ο Ντέλλος εκτελεί το πλάγιο άουτ από τα αριστερά στον Ευαγγελόπουλο, ο οποίος βγήκε και πάλι τετ α τετ αλλά αυτή τη φορά δεν αστόχησε και έκανε το 4-3.

Το 4-3 παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα με την ΑΕΝΑ να παίρνει τη νίκη με ανατροπή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε.Ν.Α: Κορακης, Παρούσης, Κωνσταντόπουλος, Κολόκας, Τσέλιος, Τσιώλης, Κάλλος, Τσαμαδιάς, Παπακώστας, Ντούλας, Ρουμπής

Αχιλλέας Δομοκού: Ιμβρος, Παναγιωτόπουλος, Μπουργανός, Ευαγγελόπουλος, Αντωνόπουλος, Μπισμπιρούλας, Καραχάλιος, Ντελλος, Κουτσούμπας, Καλαντής, Σαΐτης

Διαβάστε επίσης

Back to top button