Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΑΠΟ Αταλάντης: Τα συγχαρητήρια στον Διαγόρα και η ανάλυση του αγώνα!

Σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας, ο Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' φιλοξένησε την ομάδα της Α.Ε.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ στο Δημοτικό Στάδιο Αταλάντης.

Σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” φιλοξένησε την ομάδα της Α.Ε.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ στο Δημοτικό Στάδιο Αταλάντης.

Ο προπονητής της ομάδος Μάκης Ζαχαρόπουλος επέλεξε για την αρχική εντεκάδα τους: Καπετάνο, Μακρόπουλο, Σακκά, Ζυγογιάννη, Πάππο, Λυτάκη, Ντζιο, Τσακανίκα, Δουβάρα, Μαλισσόβα Κ., Χαϊκάλη.

Αγωνίστηκαν επίσης οι : Λαμπρόπουλος, Σαλιάι & Μαλισσόβας Αλ.

Παρά τις πολλές απουσίες, Αντωνόπουλου, Τζιβελέκη, Σίδερη, Αργυρίου λόγω τραυματισμού καθώς και των Αντωνίου λόγω στρατού αλλά και του Δήμου έπειτα από την συμπλήρωση καρτών, η ομάδα μας έφτασε στη νίκη μετά από μεγάλη προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών μας, τους οποίους και συγχαίρουμε.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι που είχε σαν γνώρισμα τις λίγες καλές φάσεις η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή της στην κατηγορία με γκολ του Κώστα Λυτάκη στο 24′ και το 86΄ ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει στο 51′ ο Μούτσα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου για το αξιόμαχο σύνολο αλλά και στην διαιτητική τριάδα.

Η διοίκηση του Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” ευχαριστεί τους φιλάθλους για την μεγάλη παρουσία τους στο γήπεδο, με την οποία γίνεται ο 12ος παίχτης της ομάδας μας, δίνοντας μας την ώθηση για πιο ψηλά.

Τέλος, ως η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί το Νομό μας στις Εθνικές κατηγορίες μετά τον Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 στα σαλόνια της super league 1, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε το Δήμο Λοκρών για την άμεση αποκατάσταση του ακατάλληλου χλοοτάπητα του γηπέδου Μεγαπλατάνου το οποίο χρησιμοποιούσε ο σύλλογος μας ως προπονητικό κέντρο με σκοπό το στάδιο Αταλάντης να διατηρείτε σε άψογη κατάσταση για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ώστε να πάψει η ομάδα μας να περιπλανιέται στα γύρω γήπεδα της περιοχής.

Εκ του Γρ. Τύπου

Διαβάστε επίσης

Back to top button