ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Παραμένει στον ΠΑΣ Λαμία ο Ντέλετιτς! “

Σύμφωνα με αθηναϊκό μέσο "κιτρινόμαυρης" απόχρωσης, ο Μίλος Ντέλετιτς θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να φορά τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.

Σύμφωνα με αθηναϊκό μέσο “κιτρινόμαυρης” απόχρωσης, ο Μίλος Ντέλετιτς θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να φορά τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.

Στον ΠΑΣ Λαμία έκανε φοβερό πρωτάθλημα, όπου από το δευτερο γυρο και έπειτα έγινε ο MVP της ομαδας. Σημείωσε 6 γκολ, μοίρασε αλλά 4 και όλα αυτά σε 26 συμμετοχές. Ο λόγος για τον Μίλος Ντέλετιτς ο οποίος σύμφωνα με το σάιτ enwsi.gr δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Λαμία.

Αν ισχύει η είδηση αυτή, τότε μιλάμε για μία εξαιρετική κίνηση για την ομάδα της Φθιώτιδας, καθώς θα καταφέρει να κρατήσει έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της και να “χτίσει” τη νέα ομάδα γύρω από αυτόν.

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ:

Ο Μίλος Ντέλετιτς δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ.

Ο 27χρονος Σέρβος εξτρέμ πραγματοποίησε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος με τη μορφή δανεισμού στη Λαμία, όντας καταλυτικός στην επίτευξη του στόχου της παραμονής, καταγράφοντας 26 συμμετοχές με 6 γκολ και 4 ασίστ.

Παρόλα αυτά δεν υπολογίζεται από την Ενωση και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button