Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για Λαμία!

Σήμερα θα κριθεί η παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη στο ματς της Κυριακής. #slgr #panathinaikosfc #lamiafc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τη Λαμία, την ερχόμενη Κυριακή. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει να μάθει αν θα έχει, τελικά, στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος και χθες ακολούθησε θεραπεία.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα που αποκόμισε από το πρόσφατο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα έχει πιθανότητες να είναι στη διάθεση του προπονητή του. Ο «Κούρμπε» θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει.

Αντιθέτως, ο Τσέριν είναι απολύτως καλά και διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής. Εκτός θα είναι οι Σπόραρ και Κώτσιρας, που θα επιστρέψουν από τη μεθεπόμενη αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» δούλεψαν χθες πολύ στο κομμάτι της τακτικής με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αναλύει στους ποδοσφαιριστές του τι πρέπει να κάνουν επιθετικά.

Ο τεχνικός των «πράσινων» γνωρίζει ότι θα βρει απέναντί του μια ομάδα που θα παίξει κλειστά και θέλει να βρει τις λύσεις για να φτάσει το «τριφύλλι» σε μια ακόμη νίκη.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button