Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναιτωλικός: Οι πρώτες «ενδείξεις» για τη νέα σεζόν

Στο Αγρίνιο ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και υπάρχουν τα «μηνύματα» για το πού θα κινηθούν μεταγραφικά. #slgr #panaitolikosfc #slgrinterwetten #playouts #season2021_2022

Στο Αγρίνιο ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και υπάρχουν τα «μηνύματα» για το πού θα κινηθούν μεταγραφικά.

Στο τέλος της οδεύει η σεζόν και στον Παναιτωλικό «σχεδιάζουν» τα πλάνα τους για τη νέα. Τα «καναρίνια» σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν απειλήθηκαν φέτος με υποβιβασμό και παρότι στα play outs δεν δείχνουν το πρόσωπο που ξέρουν και μπορούν – κάτι που άλλωστε προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου τους Μάκη Μπελεβώνη αλλά και του τεχνικού τους Γιάννη Αναστασίου – το πρόσημο από την κανονική διάρκεια είναι (πολύ) θετικό.

Ηδη η πρώτη κίνηση με γνώμονα την επόμενη χρονιά έγινε και έγκεινται στην την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 49χρονο κόουτς, ενώ μέρα με την ημέρα διαμορφώνεται το πλάνο και για το έμψυχο δυναμικό.

Οπου θα πρέπει να έχουμε κατά νου πως σε μία μεταγραφική περίοδο τα πάντα μπορούν να διαφοροποιηθούν σε λίγα μόνο λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button