ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παπαϊωάννου: «Εγώ ποτέ δεν έχω μιλήσει για πριμ και τέτοια πράγματα»

Διαψεύδει τα πάντα ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, όσο αφορά τα περί πριμ στους παίκτες του ΠΑΣ Λαμία για τον αγώνα με την ΑΕΛ!

Διαψεύδει τα πάντα ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, όσο αφορά τα περί πριμ στους παίκτες του ΠΑΣ Λαμία για τον αγώνα με την ΑΕΛ!

Με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Λαμία Πανουργιά Παπαιωάννου επικοινώνησε το Lamianow λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Λάρισα. Το τελευταίο 24ωρο είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες πως ο Παπαϊωάννου δίνει πριμ 40.000 ευρώ για νίκη στην Λάρισα. Ο ίδιος μιλώντας στον Πάνο Κατσώνη έβαλε τα πράγματα στην σωστή τους βάση ρίχνοντας τους τόνους που σηκώθηκαν μετά και τις τοποθετήσεις Κούγια.

Εγώ ποτέ δεν έχω μιλήσει για πριμ και τέτοια πράγματα. Η ομάδα λειτουργεί σε ένα σταθερό αγωνιστικό πλαίσιο και δεν συμβαίνει κάτι το διαφορετικό ενόψει και του παιχνιδιού με την Λάρισα. Κάποιοι διέδωσαν ψευδείς πληροφορίες τις τελευταίες ώρες ότι δίνουμε κάμποσες χιλιάδες ευρώ στους παίκτες μας για να κερδίσουν την ΑΕΛ. Αυτό δεν ισχύει! Το διαψεύδω. Αυτοί που το κάνουν και ξέρετε ποιον εννοώ το κάνουν για να δυναμιτίσουν το κλίμα και να πωρώσουν τους παίκτες τους. Εμείς θα πάμε να δώσουμε τον αγώνα μας, τίμια σε αγωνιστικά πλαίσια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν έχουμε πραγματικά να χωρίσουμε τίποτα με την Λάρισα. Σεβόμαστε την ΑΕΛ και θα δώσουμε τον αγώνα μας στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι για να πάρουμε ότι μας αναλογεί. Κάποιοι δημιουργούν καταστάσεις από το πουθενά. Δεν ισχύουν όλα αυτά που γράφτηκαν“.

Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, έδωσε το παρών στην προπόνηση της Κυριακής (10/11) κι έταξε στους παίκτες της ομάδας της πριμ 40.000 ευρώ σε περίπτωση που καταφέρουν να κερδίσουν τη Λάρισα. Όπως καταλαβαίνετε και από τα λεγόμενα του ίδιου κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Διαβάστε επίσης

Back to top button