Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέλει την τρίτη θέση η ΑΕΛ… αλλά υπάρχει και ο ΠΑΣ Λαμία!

Αν η ΑΕΛ καταφέρει αύριο να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία... τότε θα είναι πίσω μόνο από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Τη νίκη που θα της δώσει και την τρίτη θέση του πρωταθλήματος θέλει αύριο η ΑΕΛ, αλλά πρέπει πρώτα να περάσει το εμπόδιο του ΠΑΣ Λαμία, το οποίο δεν το λες και εύκολο.

Αν η ΑΕΛ καταφέρει σήμερα να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία… τότε θα είναι πίσω μόνο από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Οι ήττες των ΑΕΚ, Ξάνθης και ΟΦΗ μόνο χαμόγελα έχουν φέρει στην ΑΕΛ με τους… βυσσινί αν κερδίσουν την Δευτέρα την Λαμία να ανεβαίνουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Λουκούμι ήρθαν για την ΑΕΛ τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής. Οι εντός έδρας ήττες των Ξάνθης και ΟΦΗ από Πανιώνιο και Ολυμπιακό αντίστοιχα και η εκτός της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μόνο χαρά φέρνουν στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Οι… βυσσινί αν την Δευτέρα καταφέρουν να κερδίσουν εντός έδρας την Λαμία, τότε θα ανέβουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα φτάνοντας τους 18 βαθμούς, έναν πάνω από την Ένωση και 2 πάνω από τους Κρητικούς και τους Ξανθιώτες.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button