ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου!

Όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία, για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ.

Όπως κάνουμε κάθε φορά και πριν από κάθε αγώνα του ΠΑΣ Λαμία, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα της «κυανόλευκης» ομάδας πάντα με γνώμονα την αποστολή που έχει πάρει μαζί του ο Μάντζιος αλλά και τους στόχους του συλλόγου.

Μιας και στο παιχνίδι το σημερινό κόντρα στην ΑΕΛ, για τη Λαμία υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα θα επιλέξουμε τους εξής: Θεοδωρόπουλο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Σκόνδρα και αριστερά τον Βάντερσον.

Στο κέντρο της άμυνας, θα βρίσκεται σίγουρα ο Ντάνιελ Αντέτζο, ενώ τη θέση του Πλιάτσικα (ο οποίος είναι τραυματίας) θα πάρει ξανά ο Λουκάς Βύντρα.

Στο κέντρο, θα έχουμε τους Μπεχαράνο και Δημούτσο ως 8αρια, ενώ στη θέση του δεκαριού θα τοποθετήσουμε τον Ισπανό, Ταϊρόν ντελ Πίνο, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του δημιουργού και του πασέρ…

Στην επίθεση, ο Ρόμανιτς θα αγωνιστεί αριστέρα, με τον Καραμάνο να παίζει δεξιά ενώ στην «αιχμή του δόρατος» θα βρίσκεται ο Μιγκέλ Μπιανκόνι σε ένα άκρως επιθετικό 4-2-3-1!

Διαβάστε επίσης

Back to top button