Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Κόντρα στην Μπρίντιζι ο ΠΑΟΚ… στο Μαυροβούνιο το Περιστέρι!

Στην έδρα της -ουραγού και χωρίς νίκη- Μόρναρ Μπαρ, στο Μαυροβούνιο, αγωνίζεται το Περιστέρι απόψε  (12/11, 21:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Basketball Champions League, ενώ νωρίτερα , στις 19:00, ο ΠΑΟΚ αναζητά να... σπάσει το ρόδι απέναντι στην ιταλική Μπρίντιζι στην Πυλαία για τον 4ο όμιλο.

Στην έδρα της -ουραγού και χωρίς νίκη- Μόρναρ Μπαρ, στο Μαυροβούνιο, αγωνίζεται το Περιστέρι απόψε  (12/11, 21:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Basketball Champions League, ενώ νωρίτερα , στις 19:00, ο ΠΑΟΚ αναζητά να… σπάσει το ρόδι απέναντι στην ιταλική Μπρίντιζι στην Πυλαία για τον 4ο όμιλο.

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο  (13/11, 19:00) στο ΟΑΚΑ την ισπανική Μπούργκος, ομάδα που έχει μία νίκη λιγότερη από την Ένωση, στο πλαίσιο του 2ου ομιλου.

Έχοντας προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια (απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου), οι παίκτες του Περιστερίου προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (11/11) στο Κλειστό «Α. Παπανδρέου» και στην συνέχεια η «κυανοκίτρινη» αποστολή αναχώρησε για το αεροδρόμιο, όπου μέσω Βελιγραδίου θα φτάσει το βράδυ στην πόλη Μπαρ του Μαυροβουνίου. Ο Ηλίας Ζούρος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χρήστο Σαλούστρο και τον Μάικ Μόρισον (βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης).

Ο συνεργάτης του Ηλία Ζούρου, Σάββας Καμπερίδης, τόνισε πως πρέπει να ληφθεί υπ’ όψη από τους παίκτες του πως η ομάδα του Μαυροβουνίου έχει δώσει 3 αγώνες εκτός έδρας και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να σταθούν στις 4 ήττες της και να την υποτιμήσουν: «Η Μόρναρ είναι μια φύσει επιθετική ομάδα και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας ξεγελάει το ρεκόρ της στην διοργάνωση (0-4), γιατί έχει παίξει τρία εκτός έδρας παιχνίδια και ένα εντός με την Τενερίφη, που είναι πρωτοπόρος στον όμιλο μας και έχασε στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα».

Αντίθετα από το Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα από μία ομάδα της Α2 ανδρών. Οι παίκτες του Κώστα Χαραλαμπίδη δεν έχουν την καλύτερη ψυχολογία πριν το ματς με την ιταλική Μπρίντιζι στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, στην προσπάθεια να πετύχουν μια πρώτη νίκη. Η ιταλική ομάδα μετρά 2 νίκες – 2 ήττες και ισοβαθμεί στην 3η θέση του 4ου ομίλου με τη γερμανική Βόννη, την ουγγρική Φάλκο και την ισπανική Σαραγόσα.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Κώστας Χαραλαμπίδης, επισήμανε πριν τον αγώνα με την Μπρίντιζι: «Αύριο (σ.σ:απόψε) έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια καλή ιταλική ομάδα, η οποία τρέχει πολύ καλά στο τρανζίσιον και είναι πολύ αθλητική. Για εμάς, είναι ευκαιρία να κάνουμε την πρώτη νίκη στη διοργάνωση, για να μπορέσουμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα στη συνέχεια».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button