Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άγγιξε την πρόκριση…

Δεν τα κατάφερε ούτε ο Αστέρας και έμεινε εκτός Europa League. Οι Αρκάδες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ και με δέκα παίκτες, ισοφάρισαν και πίεσαν για το γκολ της πρόκρισης κόντρα στην Χιμπέρνιαν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η Χιμπέρνιαν πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά αλλά ο Αστέρας σιγά-σιγά έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο.

Ενώ, είχε και την μεγάλη φάση στο α’ μέρος με το δοκάρι του Τσιλιανίδη με ωραία κεφαλιά.

Στο 42′ ο Ιγκλέσιας έκανε ένα τραγικό λάθος στο κέντρο. Οι Σκωτσέζοι έφυγαν στην αντεπίθεση και ο ΜακΓκίν έκανε το 0-1 και γέρνοντας την πλάστιγγα υπερ της Χιμπέρνιαν.

To πράγμα… χειροτέρεψε με την έναρξη του β’ μέρους. Ο Μανιάς έκανε σκληρό τάκλιν σε αντίπαλο και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Χιμπέρνιαν σα να κατέβασε.. γενικό μετά από αυτό το συμβάν. Ο Αστέρας το εκμεταλλεύτηκε και ισοφάρισε με τον Τσιλιανίδη στο 55′ και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Το ηθικό των Αρκάδων ανέβηκε. Ξεκίνησαν να επιτίθενται και να ψάχνουν το γκολ-πρόκριση.

Αλλά κάτι η ατυχία κάτι ο αντίπαλος πορτιέρο δεν του το επέτρεψαν. Η κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου στο 62′ σταμάτησε στον Μπογκτάν.

Στο 70′ ο Ιγκλέσιας σούταρε εξ επαφής άουτ!

Στο 74′ ο Δουβίκας έφυγε μόνος του αλλά πριν οπλίσει, έχασε την ισοροπία του και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

Τελευταία καλή φάση στο ματς το πλασέ του Δουβίκα που σταμάτησε και πάλι πάνω στον αντίπαλο πορτιέρο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης -Κυριακόπουλος, Βαλιέντε(91′ Σάλας), Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας- Ιγκλέσιας, Μπελόκ(57′ Δουβίκας), Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Καλτσάς(75 Ρόλε) Μανιάς

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ(Νέιλ Λένον): Μπογκτάν -Χάνλον, ΜακΓκρέγκορ, Άμπροουζ- Στέβενσον, Γκρέι, ΜακΓκιν, Μάλαν(93′ Πόρτεους), Σλίβκα(88′ Μπάρτλεϊ), Μπόιλ, Καμπερί

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button