ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το «clean sheet» του Θεοδωρόπουλου!

Τρεις νίκες στη σειρά για τον ΠΑΣ Λαμία... με τον Κώστα Θεοδωρόπουλο να έχει «κατεβάσει ρολά».

Τρεις νίκες στη σειρά για τον ΠΑΣ Λαμία… με τον Κώστα Θεοδωρόπουλο να έχει «κατεβάσει ρολά».

Η Λαμία προέρχεται από τις πρώτες νίκες της σεζόν και ο 27χρονος γκολκίπερ από ισάριθμα clean sheet…

Στην μπάλα ορισμένες φορές πρέπει να κάνεις και υπομονή, τη συγκυρία που λένε ώστε να καταθέσεις τα διαπιστευτήριά σου. Οπως π.χ. συνέβη με τον Κώστα Θεοδωρόπουλο. Το καλοκαίρι πήγε στη Λαμία και επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία, αλλά ξεκίνησε τη σεζόν 2ο-3ος, σίγουρα πίσω από τον Μάρκο Βελλίδη και στα «ίσα» με τον Παναγιώτη Κατσίκα. Ξέχωρα ότι υπάρχει και ο Νταμίρ Κάχριμαν.

Photo Credits: Studio Simopoulos

Το «διαζύγιο» με τον πρώτο τον έφερε στο προσκήνιο και κόντρα στον Βόλο έπαιξε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Η Λαμία κέρδισε 1-0, πήρε την «παρθενική» νίκη της σεζόν και ενόψει Λαμίας δεν συνέτρεχαν λόγοι για αλλαγή κάτω από τα γκολπόστ. Εκ νέου στο αρχικό σχήμα, δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του, με ισάριθμα clean sheet και απολογισμό, σε προσωπικό επίπεδο, 8 αποκρούσεις και 7 επεμβάσεις.

Photo Credits: Studio Simopoulos

Πλέον ο Θεοδωρόπουλος μπορεί να «φωνάξει» πως… έκανε το come back που αναζητούσε. Βλέπετε μόνο… χθεσινός δεν είναι. Οταν για «παρθενική» σεζόν βρέθηκε στα «σαλόνια», το καλοκαίρι του 2014 πήγε στην Τρίπολη (είχε προηγηθεί πιτσιρικάς η Δόξα Δράμας), μέτρησε συμμετοχές σε όμιλο Γιουρόπα, ενώ στην πορεία έπαιξε σε Πανιώνιο, ΑΕΛ.

Πια ωρίμασε και όλα δείχνουν πως η Λαμία βρήκε την «κολόνα» που αναζητούσε στο τέρμα της.

Διαβάστε επίσης

Back to top button