Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θέλει Καμπιονάτο ο Λουκάκου

Την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στη Serie A εξέφρασε μέσα από συνέντευξή του στην «Gazzetta dello Sport» ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος έπλεξε και το εγκώμιο της Γιουβέντους.

Την άλλη Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Γιουβέντους για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Με αυτήν την αφορμή η «Gazzetta dello Sport» πήρε συνέντευξη από τον φορ των «κόκκινων διαβόλων» Ρομέλου Λουκάκου.Ο Βέλγος στράικερ ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να αγωνιστεί στη Serie A, όπου παίζει και ο αδερφός του, Τζόρνταν (με τη φανέλα της Λάτσιο) και απάντησε «γιατί όχι; Το ελπίζω».

Παράλληλα, μίλησε και για την Γιουβέντους: «η Γιούβε έχει ένα εξαιρετικό πλάνο και το ακολουθεί πιστά. Κάθε χρόνο γίνεται δυνατότερη. Χωρίς αμφιβολία είναι μέσα στις 2-3 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουν έναν σπουδαίο προπονητή και εκπληκτικούς ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεχωρίζει, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που πρέπει να προσέξεις. Ο Ντιμπάλα είναι εντυπωσιακός, ενώ αγαπώ και τον Ντάγκλας Κόστα. Είναι μια σπουδαία μεταγραφή και η καριέρα του δείχνει ότι πάντα κάνει τη διαφορά. Είναι μια σκληρή ομάδα, αλλά προφανώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να τερματίσει στην κορυφή».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button