ΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Η τεχνολογία συναντά το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Α.Ο Φραντζή!(pics)

Το «Smart Learn» μία ακόμη καινοτόμα τεχνολογία, έφερε στη Λαμία και στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ο Φραντζή, ο Θανάσης Σερπάνος!

Το «Smart Learn» μία ακόμη καινοτόμα τεχνολογία, έφερε στη Λαμία και στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ο Φραντζή, ο Θανάσης Σερπάνος!

Η Ακαδημία Α.Ο Φραντζή συνεχίζει να πρωτοπορεί…

Μία νέα καινοτόμα τεχνολογία, το «Smart Learn» έφερε στην πόλη της Λαμίας και στη ακαδημία του, ο Θανάσης Σερπάνος.

Το «Smart Learn» πρόκειτα για έναν διαδραστικό πίνακα, στον οποίο θα μπορούν τα παιδιά να βλέπουν την προπόνησή τους, τις κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο καθώς και ο προπονητής θα μπορεί να επεμβαίνει σε πραγματικό χρόνο για τη βελτίωση της τεχνικής τους και όχι μόνο.

Με τη χρήση διαδραστικού πίνακα έχουμε την απόλυτη εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης (performance analysis) των ποδοσφαιριστών.

Την εγκατάσταση και παρουσίαση στην Ακαδημία «Σερπάνος» στο 1ο χλμ Λαμίας – Φραντζή, έκανε ο πιστοποιημένος προπονητής UEFA και εξειδικευμένος εκπαιδευτής τεχνολογιών «Smart Learn», Γιάννης Αμανατίδης.

«Προσπαθούμε να παρέχουμε ότι καλύτερο και ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στα παιδιά μας, γιατί η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στο χώρο του ποδοσφαίρου», λέει στο LamiaReport ο Θανάσης Σερπάνος που δεν έκρυψε τη χαρά του για την απόκτηση ενός ακόμη χρήσιμου εργαλείου για τη σωστή εκμάθηση των παιδιών των Ακαδημιών του.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

πηγή: Lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button