Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πρώτος στη λίστα με τους παίκτες προς πώληση στην Άρσεναλ ο Σωκράτης!(pic)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φαίνεται ότι δεν έχει καταφέρει να... κερδίσει τους φίλους της Άρσεναλ. Αιτία φυσικά και η έως τώρα πορεία της αγγλικής ομάδας, που την περιορίζει στην έκτη θέση της βαθμολογίας, οκτώ βαθμούς πίσω από την τελευταία ομάδα που βγαίνει στο Champions League και 17 από κορυφή και Λίβερπουλ. Παρουσιάζοντας μάλιστα αρνητικό... πρόσημο στον συντελεστή τερμάτων, καθώς έχει σημειώσει 16 και έχει δεχθεί 17 γκολ, επιβεβαιώνοντας την κακή αμυντική λειτουργία της. Έτσι, σε ψηφοφορία που διοργάνωσε η ιστοσελίδα Football.london, ο Έλληνας αμυντικός είναι ο παίκτης που οι φίλοι των «κανονιέρηδων» πιστεύουν, πως πρέπει να φύγει πρώτος στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φαίνεται ότι δεν έχει καταφέρει να… κερδίσει τους φίλους της Άρσεναλ.

Αιτία φυσικά και η έως τώρα πορεία της αγγλικής ομάδας, που την περιορίζει στην έκτη θέση της βαθμολογίας, οκτώ βαθμούς πίσω από την τελευταία ομάδα που βγαίνει στο Champions League  και 17 από κορυφή και Λίβερπουλ.

Παρουσιάζοντας μάλιστα αρνητικό… πρόσημο στον συντελεστή τερμάτων, καθώς έχει σημειώσει 16 και έχει δεχθεί 17 γκολ, επιβεβαιώνοντας την κακή αμυντική λειτουργία της.

Έτσι, σε ψηφοφορία που διοργάνωσε η ιστοσελίδα Football.london, ο Έλληνας αμυντικός είναι ο παίκτης που οι φίλοι των «κανονιέρηδων» πιστεύουν, πως πρέπει να φύγει πρώτος στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button