Αφιερώματα

Τα πανηγύργια του ΠΑΣ Λαμία μέσα στο «Βικελίδης»(pics+vid)

Το 2017 θα μείνει αξέχαστο στον ΠΑΣ Λαμία και στον κόσμο του για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ένας από αυτούς θα είναι το 0-0 κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αν και σήμερα είναι 20/5, εμείς στο LamiaSports θα σας πάμε μία ημέρα μπροστά αλλά και έναν χρόνο πίσω.

Τι εννοούμε; Σαν αύριο λοιπόν 21/5 ο ΠΑΣ Λαμία έπαιξε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη και το 0-0 που ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης, «κλείδωσε» την άνοδο για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Βέβαια, πολύ πιο σημαντικά ήταν και τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων, όμως το 0-0 αυτό θα μείναι αξέχαστο μιας και η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ο δεύτερος αντίπαλος του ΠΑΣ για την άνοδο.

Πάμε όμως να θυμηθούμε τι είχε γίνει σε εκείνο το παιχνίδι:

Άρης – ΠΑΣ Λαμία 

31η αγωνιστική

Football League

Το παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής της Football League είχε ξεκινήσει πολύ δυνατά, με σκληρές μονομαχίες και αυτός που την πλήρωσε ήταν ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, ο οποίος μόλις στο 4΄αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.

Αν και ο Άρης είχε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι, ο Όμο απείλησε αρχικά με ένα σουτ το οποίο κόντραρε στους αμυντικούς, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης απάντησε με δυνατό σουτ του Καράμπελα, το οποίο έδιωξε ο Πίτκας.

Στο 24΄ο Μπλάζιτς έκανε ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά εκτός ελάχιστα εκτός από το αριστερό δοκάρι του Διούδη. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τον Τζανακάκη να γλιτώνει την κίτρινη κάρτα για το μαρκάρισμα στον Βάντερσον αλλά και με τον Ματσούκα να απειλεί με ένα ακόμη σουτ, το οποίο πέρασε εκτός εστίας.

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με σουτ του Πίτου Γκαρσία, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Πίτκας, ενώ και στο 58΄ο Τάτος προσπάθησε να απειλήσει τον Πίτκα, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας του είπε και πάλι όχι.

Μετά από το 60΄του αγώνα, ο Τεννές πραγματοποίησε τις ιδανικές αλλαγές για να κρατήσει το 0 στην άμυνα, το οποίο το κατάφερε σχετικά εύκολα. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν άλλαξε τίποτα, το 0-0 παρέμεινε με τον ΠΑΣ Λαμία να πανηγυρίζει μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την άνοδο στη SuperLeague.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Άρης (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης,  Καράμπελας (63′ Μπαργκάν), Ταυλαρίδης, Σόουζα, Παυλίδης, Τάτος, Ντούνης, Πίτου Γκαρσία (89′ Νέτο), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς (46′ Ίλιτς)

ΠΑΣ Λαμία(Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Πεταυράκης, Χριστοφιλέας, Αναστασιάδης, Βαλιός, Μπλάζιτς, Όμο, Καραγιάννης (69′ Μπουλούλης), Ματσούκας (77′ Τσούκαλος), Βάντερσον, Ντουρμισάι (52′ Ρότσα).

Θυμηθείτε τις καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού εδώ:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button