Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Το τρένο της Γιούβε πέρασε και από το Ούντινε (vids)

Η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Ουντινέζε, έκανε το 8Χ8 στο Καμπιονάτο και μετρά μόνο νίκες μέσα στη σεζόν.

SERIE A’-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-2

Γήπεδο: DaciaArena

Δεν έχει αντίπαλο στην Ιταλία η Γιουβέντους. Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ουντινέζε, έφτασε τις 8 νίκες σε ισάριθμα ματς και μαζί με τις 2 νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει το απόλυτο στα επίσημα ματς της για φέτος. Το 4ο γκολ του με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας» πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο 7ο λεπτό το σουτ του Ρονάλντο μέσα από την περιοχή, κόντραρε στον Νούιτινκ και στο 33’ ήρθε το γκολ για τη Γιουβέντους. Ο Κανσέλο έβγαλε όμορφη σέντρα από δεξιά και ο Μπενταντκούρ με κεφαλιά από κοντά, έκανε το 0-1. Και μάλιστα στο 37, ο Μάντζουκιτς έμεινε όρθιος στην περιοχή, έστρωσε από αριστερά στον Ρονάλντο και ο Πορτογάλος σταρ με ξερό σουτ από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 0-2. Η Ουντινέζε άγγιξε το γκολ στο 43ο λεπτό, καθώς το διαγώνιο σουτ του Μπαράκ, σταμάτησε στο δοκάρι του Σέζνι.

Στο 50ο λεπτό ο Σάντρο έσωσε στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Λαζάνια, ενώ στο 61’ το μακρινό σουτ του Μπαράκ, έφυγε μερικά μέτρα άουτ. Στο 72ο λεπτό ο Ρονάλντο έκανε το γύρισμα από δεξιά με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι του Σκούφετ, ενώ στο 74’ ο Πορτογάλος έκανε το σουτ από το πέναλτι αλλά ο κίπερ της Ουντινέζε του είπε όχι. Στο 85’ η «Μεγάλη Κυρία» άγγιξε το 0-3 αλλά το δυνατό σουτ του Κανσέλο, τράνταξε το δοκάρι του Σκούφετ.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σκούφετ, Νούιτινκ, Εκόνγκ, Λάρσεν, Σαμίρ, Μπεχράμι (62’ Πουσέτο), Φοφανά, Ντε Παούλ, Μπαράκ (75’ Τεόντορτσικ), Μαντραγκόρα, Λαζάνια (86’ Βιθέου)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο, Κανσέλο, Ματουϊντί, Πιάνιτς (89’ Μπαρτζάλι), Μπεντανκούρ, Ντιμπάλα (66’ Μπερναρντέσκι), Μάντζουκιτς, Ρονάλντο

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button