Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα με γκολ από την Segunda

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στη Soria της Ισπανίας στο γήπεδο Los Pajaritos για την Segunda Division στις 19:30 Νουμάνθια – Ράγιο Βαγιεκάνο αντιμέτωπες για την διεκδίκηση των τριών βαθμών τής νίκης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση με 24 βαθμούς σε 15 παιχνίδια ενω οι φιλοξενούμενοι της Ράγιο μη μπορώντας να σοβαρευτούν αμυντικά είναι στην 12η θέση με 20 βαθμούς σε 15 παιχνίδια.

Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων ήρθαν ισόπαλα δυο από αυτά 0-0, ένα 2-2 και ένα 3-3. Η Νουμάνθια εντός έδρας στα 5 τελευταία έχει 3 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Ενώ η Ραγιο έχει 2 νίκες 2 ήττες και 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία. Η Ράγιο είναι ταλαντούχα ομάδα μεσοεπιθετικά όμως η αμυντική της αφέλεια δεν την αφήνει να ανέβει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Επιλογή το g/g για τις δυο ομάδες στο 1.80.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στο Έλτσε επίσης στις 19:30  Έλτσε – Αλμερία. Οι γηπεδούχοι στα τελευταία δύο παιχνίδια σκοράρουν εύκολα και πήραν δυο νίκες απέναντι στην Λα Κορούνια εκτός με 3-1 και απέναντι στην Μιράντες στην έδρα τους με 4-2. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από 5 ισοπαλίες και 1 νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια τούς, χωρίς να σκοράρουν ιδιαίτερα.

Οι τρεις από τις πέντε ισοπαλίες ήταν 0-0, στα δύο τελευταία πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε αρκετά γκολ μιας και το ένα έληξε ισόπαλο 2-2 και το άλλο έληξε 5-3 υπέρ της Αλμερία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση με 22 βαθμούς σε 15 αγώνες ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς σε 15 παιχνίδια. Επίσης επιλογή στο g/g σε απόδοση 2.00.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Διαβάστε επίσης

Back to top button