Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Η γκολάρα του Παπαποστόλου… έκρινε το ντέρμπι!

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας, ο Ο.Φ Ηράκλειας υποδέχθηκε την ομάδα της Δίβρης, σε ένα πραγματικό ντέρμπι!

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας, ο Ο.Φ Ηράκλειας υποδέχθηκε την ομάδα της Δίβρης, σε ένα πραγματικό ντέρμπι!

Τη νίκη με 1-0 σκορ πανηγύρισε η ομάδα της Ηράκλειας, η οποία υποδέχθηκε στο γήπεδό της την ΑΕ Δίβρης!

Το παιχνίδι τα είχε όλα! Νεύρα, αρκετές φάσεις, αποβολή, σοβαρό τραυματισμό και ένα καταπληκτικό γκολ, από τον Άλκη Παπαποστόλου, το οποίο έκρινε και την αναμέτρηση.

Το ματς:

Οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, θέλοντας να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ από νωρίς. Η φιλοξενούμενη ομάδα, πίεζε την αντίπαλη άμυνα κυρίως από τα δεξιά με τον Σάπιο να έχει αρκετές «κούρσες» και εξίσου καλές στιγμές για να απειλήσει την άμυνα της Ηράκλειας.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ με κύριους εκφραστές των τελικών του φάσεων τους Παπαποστόλου και Ντεμίρη προσπαθούσε με κάθετες μπαλιές να απειλήσει αλλά μία η άμυνα της Δίβρης και μία τα λάθη στην τελική πάσα… δεν έφερναν αποτέλεσμα.

Κάποιες στημένες φάσεις ήταν αυτές που έφεραν αρκετό κόσμο και στις δύο εστίες, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι το ενδιαφέρον.

Και φτάνουμε στο 40΄του αγώνα, όπου ο αρχηγός της Ηράκλειας, Γιώργος Τσούπρας αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Παπακωνσταντίνου, για διαμαρτυρία και αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές.

Το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου η ομάδα που πίεζε ήταν αυτή της Δίβρης, η οποία ήθελε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα.

Όμως, στο 55΄ του αγώνα, ο Παπαποστόλου γίνεται αποδέκτης της μπάλας έξω και αριστερά πλάγια από την περιοχή του Μπαμπουκλή, έκανε το ψιλοκρεμαστό σουτ και πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα, το οποίο έμελε να κρίνει και τον αγώνα.

Στην συγκεκριμένη φάση, ο τερματοφύλακας της Δίβρης, στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα, χτύπησε δυστυχώς με την πλάτη στο δοκάρι και εκτός ότι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, διεκομίσθη και στο νοσοκομείο για ακτινογραφία.

Το LamiaSports, του εύχεται περαστικά και να επιστρέψει γρήγορα και δυνατός κάτω από τα γκολπόστ!

Το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος του αγώνα, παρά την ασφυκτική πίεση της φιλοξενούμενης ομάδας, το σύνολο του Βαγγέλη Ζαλαώρα αμύνθηκε σωστά έως το τέλος του παιχνιδιού, πανηγυρίζοντας ένα εξαιρετικό τρίποντο!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, παράγοντες και φίλοι των δύο ομάδων λογομάχησαν για τις διάφορες φάσεις του παιχνιδιού με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν και να ηρεμούν τα πνεύματα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button