Άλλα αθλήματαΒόλεϊΤοπικά Σπορ

Νίκη για τις γυναίκες της Φθίας… εκτός έδρας ήττα για το εφηβικό τμήμα!(pics)

Μία ήττα και μία νίκη ήταν ο απολογισμός της Φθία Λαμίας για την ημέρα του Σαββάτου.

Μία ήττα και μία νίκη ήταν ο απολογισμός της Φθία Λαμίας για την ημέρα του Σαββάτου.

Από τη μία οι γυναίκες του συλλόγου, υποδέχθηκαν στο Χαλκιοπούλειο στάδιο την ομάδα του Δαφνησιακου, την οποία και κέρδισαν με 3-0 σετ για τη Β΄Εθνική. Η νίκη αυτή, είναι τεράστιας σημασίας καθώς έδωσε ψυχολογία στην ομάδα της Λαμίας για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Β’Εθνική Γυναικών
ΑΠΣ ΦΘΙΑ – ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ 3-1

Νίκη ψυχολογίας για την γυναικεία μας ομάδα… Σε ένα όμορφο παιχνίδι με μεγάλες φάσεις η ομάδα μας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Δαφνησιακου και να πάρει 3 σημαντικούς πόντους.

Η ομάδα του Κ. Δημουλα δεν ήταν σε καλή μέρα αλλά στα κρίσιμα σημεία η εμπειρία κάποιων αθλητριών έδωσε λύσεις. Διακρίθηκαν η Παπακωνσταντινου, Τσαντζαλη ενώ βοήθησε πολύ στο 4ο σετ η είσοδος της Βελη και φυσικά στα κρίσιμα σημεία η Πενταγιώτη που αν και σε μέτρια μέρα όπου χρειάστηκε έδωσε σημαντικους πόντους.

Από την άλλη, το εφηβικό τμήμα της Φθίας, έπαιξε εκτός έδρας με την Αργώ Βόλου, από την οποία και ηττήθηκε με 3-0 σετ. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της Λαμίας στο Βόλο.

Εφηβικό
Αργώ Βόλου – Φθία 3-0

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο Βόλο, 3η συνεχόμενη.

Ο Θ. Παπαθωμοπουλος είπε:

“Το εφηβικό μας τελείωσε τις υποχρεώσεις του με αυτό το παιχνίδι. Δυστυχώς φέτος μετά τον 1ο αγώνα βγάλαμε λόγω τραυματισμών το πρωτάθλημα χωρίς 2 βασικούς μας παίκτες οι οποίοι μας δίνουν δύναμη και ανεβάζουν το επίπεδο μας. Με αυτούς θα είχαμε αλλά αποτέλεσματα και άλλη κατάταξη ενώ πιστεύω θα κυνηγούσαμε και πρόκριση…

Από εκεί και πέρα το πρωτάθλημα ήταν μία καλή ευκαιρία για εμάς να πάρουν συμμετοχή οι μικρότεροι ηλικιακά αθλητές μας κάτι που έγινε και να πάρουν εμπειρίες εν όψη και του παιδικού πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους ??

Διαβάστε επίσης

Back to top button