ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία… και οι διεθνείς του!(pics)

Το LamiaSports έψαξε και βρήκε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία που έχουν παίξει με τις εθνικές τους ομάδες και σας τους παρουσιάζει.

Το LamiaSports έψαξε και βρήκε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία που έχουν παίξει με τις εθνικές τους ομάδες και σας τους παρουσιάζει.

Εκμεταλλευόμαστε την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδος και σας παρουσιάζουμε τους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει ή έχουν κληθεί να αγωνιστούν με τα χρώματα των χωρών τους.

Ο Βασίλης Πλιάτσικας, είναι ένας απο τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της Λαμίας και έχει φορέσει 5 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης και 12 φορές με την Κ21 και άλλες 20 φορές με την Κ20. Μάλιστα με την ομάδα κάτω των 20 έχει και 5 γκολ, ενώ με την κάτω των 21 έχει 1 τέρμα.

Και περνάμε στον Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος είναι εν ενεργεία διεθνής ποδοσφαιριστής. Ο «σκληροτράχηλος» αμυντικός χαφ έχει αγωνιστεί 24 φορές μέχρι στιγμής με την ομάδα της Βολιβίας ενώ έχει παίξει και 5 φορές με την Κ20 έχοντας και 2 γκολ.

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος, έχει παίξει στην Εθνική Ελλάδος, μόλις 1 φορά, τον Οκτώβριο του 2015, ενώ έχει αγωνιστεί και στην ομάδα Κ21 έχοντας 10 συμμετοχές.

Συνεχίζουμε φέρνοντας στην παρέα μας τον Ελίνι Δημούτσο. Ο γεννημένος στην Αλβανία αμυντικός χαφ, φόρεσε για το εθνόσημο της Ελλάδας τον Αύγουστο του 2007, όπου αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια της Κ21, έχοντας μάλιστα και 5 γκολ.

Τον Αύγουστο του 2012, ο Δημούτσος φορά τη φανέλα της ανδρικής ομάδας της Ελλάδος, μόνο για μία φορά όμως.

Ο Ντάνιελ Αντέτζο από την άλλη, έχει μετρήσει 4 συμμετοχές με την Εθνική Νιγηρίας αλλά με την ομάδα Κ20 της αφρικανικής χώρας. Βέβαια, με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέτος δεν θα μας φαινόταν παράξενο αν τον καλούσαν και πάλι στην εθνική.

Ο Γιάννης Σκόνδρας τώρα, έχει παίξει σε δύο από τα τρία μεγάλα τμήματα της Ελλάδας, έχοντας 12 συμμετοχές με την Κ21 αλλά και 9 με την Κ19.

Ο Παναγιώτης Κατσίκας, είναι μία από τις «φρέσκιες» κλήσεις ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία, μιας και φέτος κατάφερε μέσα από τις λιγοστές του εμφανίσεις με την ομάδα της Φθιώτιδας, να πείσει τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννη Γκούμα να τον καλέσει στην ομάδα.

Δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι, παρόλο αυτά έχει βρεθεί στις τελευταίες αποστολές της ομάδας και απολύτως δίκαια!

Ο Νταμίρ Κάχριμαν, μπορεί στον ΠΑΣ Λαμία ακόμη να μην έχει κάνει ντεμπούτο παρόλο αυτά σε ηλικία 23 ετών, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας, σε φιλικό παιχνίδι με τα Σκόπια το 2008.

Έπειτα, φόρεσε άλλες 7 φορές το εθνόσημο της Σερβίας (8 φορές στο σύνολο), όλες του σε φιλικά παιχνίδια.

O Πάτρικ Μπάχανακ, ο Καμερουνέζος μπακ της Λαμίας έχει κληθεί και είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της ομάδα Κ23 του Καμερούν, η οποία θα διεκδικήσει μέσω προκριματικών αγώνων, τη συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες το Τόκυο.

Ο Λουκά Βύντρα, είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος μετράει τις περισσότερες συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος.

Ο Έλληνας σέντερ μπακ, ο οποίος γεννήθηκε στο Αλμπρέχτιτσε της Τσεχίας, έχει αγωνιστεί σε 57 αγώνες της Εθνικής Ελλάδος, ενώ έχει και άλλες 20 συμμετοχές με την Κ21, μετρώντας και 3 γκολ!

Ο Μανώλης Σάλιακας, μπορεί να μην έχει φορέσει τη φανέλα της ανδρικής ομάδας της Ελλάδας, όμως έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές.

Ο Κρητικός μπακ, έχει 8 συμμετοχές στην Κ17 και 1 γκολ, 4 με την Κ18, 17 και 1 γκολ με την Κ19 και 13 αγώνες και 3 γκολ με την Κ21.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, ο οποίος ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο με τον ΠΑΣ Λαμία, είναι ο μέσος Δημήτρης Ανάκογλου.

Ο Σερραίος μέσος, παρόλο αυτά έχει παίξει με δύο από τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας. Μετράει 3 συμμετοχές με την Κ19, ενώ έχει άλλες 7 με την Κ21 και 1 γκολ.

Και περνάμε στον Ανδρέα Βασιλόγιαννη, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Δημήτρη Ανάκογλου στην Εθνική Κ21, με την οποία αγωνίστηκε σε 6 αγώνες και είχε και 1 γκολ!

Ο Ισμαΐλ Σασί από την άλλη, έχει κληθεί στην Εθνική Τυνησίας, στην ανδρική ομάδα, παρόλο αυτά δεν έχει καταφέρει να καταγράψει κάποια συμμετοχή.

Τέλος, περνάμε στον Τάσο Καραμάνο, ο οποίος είχε κληθεί στην Εθνική Κ21 για τα προκριματικά του πρωταθλήματος UEFA U21.

Παρόλο αυτά, ο Έλληνας σέντερ φορ έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ενόπλων, με την οποία αγωνίστηκε και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα CISM της Κίνας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button